2021. december 15., szerda

Ragnayuga

- Fenrir a farkas tényleg elszabadult, bassza meg, ilyen ócska egy decemberi őszt még nem láttam, pedig voltam már áprilisban az Alpokban - mondotta volt Ifás Géza, egy amúgy indokolatlan sörözés közben. Helyett. Vagy valami hasonló.
- Ragnarökk, cseszd meg Ragnarökk, láttam a moziba' a múltkor, ezek hülye skandináv istenek direkt velünk szórakoznak, nyilván unják magukat, a szívatás meg főleg szórakoztató, akkor is ha épp,  veled csináljuk, Gézám -helyeselt a maga felemás módján Aranka, aki közben azon gondolkodott, hányadikon is laknak, ha már az ajtó előtt felejtette a szemeteszsákot.

- Ez tényleg hülyeség, miért nem lehet inkább Kali yuga? - vetette fel Endre, a homokozó-megfigyelő - Elvégre az legalább valami hindu találmány, ott meleg van, nem ez a szar szürkeség!
- Na ja, de a hinduk hülyék, nem hisznek a vikingekben, pedig őket mutatta a tévé, de látta már valaki Visnut, mondjuk a jutyúbon? - Gézából ismét előcsillámlott valami bulvárlapos mitológiai műveltség, bár közben buddhizmus-szakértőnek gondolta magát, hogy India az India, akkora különbség nem lehet, bármelyiken lehet turbán, miközben kézzel eszik.

-De kérdem én, mit isznak a vikingek istenei? Sört bazmeg, sört! És mit isznak a kretén hinduk ilyen sokkezű akárkijei? Tejet, értitek tejet! Szóval? Szerintetek?
-Ragnarökk, akkor már inkább - szavazták meg a Fekvehányás utcaiak, szarabb az idő, de sörrel...

A Száraztészta Is Kapható Csirkebolt előtt, ez az évszakhoz képest is releváns véleménynek számított. Bár hogy a releváns az fontosat, vagy nagyon kurva fontosat jelent, az már senkit sem érdekelt. Nem volt lényeges...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése