2017. április 6., csütörtök

Teher alatt nő

Aszonta a Lázár Paprikajános a kormányinfónak nevezett verbális önkielégítésén, hogy a nőkkel igenis foglalkozni kell, mert most jut eszébe, az emberek nagyyobbik fele nő (a kisebbség meg összemegy, dehát ezért kisebbség), sőt hozzátehetjük, hogy a zemberek nagyobb része nő, mert ők (a nők, nem akik nőnek) tovább élnek mint a férfiak. Eleve valamivel több nő születik mint férfi, állítólag genetikailag nőőnek indul mindenki, csak egyesek tévútra tévednek, így hát nagyon igaz, hogy a nőkkel foglalkozni kell, mondhatni a nőkérdést meg kell oldani, bár idáig nem ment el a kormányzati Jancsi. A Paprika.

És került mindez elő abból a remek alkalomból, hogy a felcsúti döbrögi, mikor arról kérdezték mi van a washingtoni nagykövet, bizonyos Sz. Réka hazahívásával, csak annyit mondott, hogy nőügyekkel nem foglalkozik. Mondjuk öt gyerek után, az ő rohamosan hanyatló küllemével ezen nem csodálkozom, de az mégis unikális hungarikum (vagy hungarikális unicum, ha valaki az erőset szereti), hog  egy ország miniszterelnöke ennyire bugris módon viselkedjen.

Na ezt kellet Parika Jancsinak (vagy lehet, hogy Kejfel Jancsi, elvégre bizonyos Lázárnak mondta egy szakálllas közel-keleti hippi, hogy kelj fef és járj), a  maga keresetlen stílusában helyre tolnia, és olyat mondot, hogy orbánviktor tévedett, maga mondta neki, hogy a nőügyekkel igenis foglalkzni bla bla bla...
Márpedig ilyen állat nincs. A pocakos tábornok nem tévedhet, ez alapszabály, ami automatikusan életbe lép, ha véletlenül tévedne, ami viszont így ugye nem fordulhat elő.
Ézért nem is értem, hogy amikor Lázár Keljfel ilyet szólt, hogy nem szakadt le a plafon. Mondjuk persze kár lett volna érte (a plafonért), mert amúgy az parlamenti országház egy igazán szépen giccsezett neogót dolog, igen cizzelált, már ha a cizella az ilyen csúcsosra faragott kő.

Mondjuk kisebb gond, hogy ha a kormány eddig foglalkozni kezdett valamivel, akkor az ekünk sokba kerüt, betiltottak pár dolgot és pénztáros lőrinc újabb álllami megrendelés valamit tévécsatornát/újságot kapott, na most a nők kapcsán ebbe belegondolni is rémes. (A nőkkel foglalkozás valószínűleg úgy nézne ki, hogy az alapkotmánytörvénybe írják bele, hogy a nőknek kötelező szülni, az utcán csak csadorba közledhetnek, lőrinc barátnak meg jár megyénként egy hárem, ahol viszont csak bikiniben tartózkodhatnak.)

De szerencsére eddig megúsztuk,elvégre a nő az nem foci, pálinka vagy kolbász (az ugye különösen nem), a kormány a helyén van, csak az esze ment el valahová, részemről nem a Fehér Házra gyanakszom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése