2017. április 3., hétfő

Sugar, sugar, honey, honey

Na most az van, hogy lehet hogy cukorbeteg vagyok, vagy legalább isgyanús hogy a határán, pénteken voltam már egy laborvizsgálaton, csak még nincs eredmény, de a munkahelyemen az üzemorvos is el akar küldeni még némi vizsgálatokra, sőt már valami specialistát is talált nekem.
Megható ez a figyelem, pláne mert múlt kedden még épp ki akartak rúgni, mert a véletlenszerű vizsgálatnál bejelzett az alkoholszonda, valami hibahatár környéki értéket, de ugye nulltolerancia, még jó hogy a dokinő megmérte a vércukrom, magas volt, így elég erősen tudott érvelni a mellett, hogy az acetonos leheletem nem vodka miatt van, csak elszállt a cukrom. Márpedig az tényleg botrány lett volna, ha magas vércukor miatt rúgnak ki, mondjuk mentem is volna a munkaügyi bíróságra, de idáig nem jutottunk, inkább diszkréten ejtették az egészet. De nekem tönkretették több napomat, plusz most aggódhatok hogy akkor most van-e kettes típusú diabétesz, vagy nem nincs mégsem.

Na ez az, amiről nem bírtam múlt héten relatív kulturált stílben írni, de nagyjából ennyi, és akkor most CEUzni kéne kicsit, mert a ceuzás a hét sorosozása. Viszont szó bennszakad, hang fennakad, mert harrach pipi kereszténydemokrata főfasz (Tényleg, ez az ájtatos tanácselnök mitől keresztény? Na meg mitől demokrata?) ledobta a verbális atombombát, szerinte a CEU egy hadsereg tiszti iskolája, nyilván egy megszálló hadseregé, mert a magyaré az Zrínyiről van elnevezve, valamelyikről, hogy a kirohanós vagy a vadkanos, az most nem is fontos.

És ezt a harrachot is az én adómból fizetik, igen jól, pedig látatóan kisegítő tagozaton lett képviselő. A tiszti iskola az neki magas, egy rendes egyetemről nem is beszélve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése