2017. június 8., csütörtök

Lap Top Secret

A hét eddigi legjobb címe kétségtelenül a "Félmilióért bérelt oktatólaptopot a KDNP frakciója", egy igazi sűritménye a mai magyar közélet abszurditásának, de hát ez a minimum egy büszke und erős európai országban, ami annyira büszke 's erős, hogy ezt kurva nagy betűkkel kell bizonygatnia magának, (Na jó, igazából csak a pártvezér és kancellár meg a kormányzatnak csúfolt hűbéresei bizonygatják nagy hangon, pont mint mikor valaki hangosan fütyül a sötétben, mint attól kevésbé lenne betojva.) De ez az "oktatólaptop" ez igazán szép, ez plakátkampány nélkül is elmeséli hol élünk, Hátasztán fővárosa Budapest, koordinátái egyre inkább ismeretlenek.

Először is (pro primo): mi a búvalbélet istennyila az az oktatólaptop? Egy laptop, amin meg lehet tanulni hogy kell egy laptopot használni? Vagyis egy átlagos laptop nagy T betűvel a fedelén, esetleg egy lebutított gép, amin csak nagybetűk vannak, a numerikus billentyűzeten meg csak ötig a számok, mert a kádéenpés képviselők még csak odáig tanulták a felnőttképzésen? Persze az is lehet, hogy az oktatólaptop olyan mint az autósiskolák autói, két billlentyűzete van két touchpad-el, és az oktató időben félreránthatja a kurzort, ha a növendék meg akarja nyitni az INDJEN VIJaGRA!!! tárgyú íméljét.

Másodszor (pro másik primo): minden országgyűlésparlamenti képviselőnek jár szolgálati laptop, még a kádéenpéseknek is, vagyis eddig nyilván nem tudták használni, vagyis igencsak megérni venni nekik olat, drágán. Kreatívabb klerikális honatyák jobbára szalonnát meg hagymát vágtak rajta, a kíváncsibbak rájöttek hogy ki lehet nyitni, és észrevették hogy ez egy írógép, csak nem tudták hol kellene befűzni  papírt, a többiek meg csak simán berakták a számzáras műbőr aktatáskájukba, mert észrevették hogy az igazán fontos emberek ilyeneket hordanak a táskájukban.

newlaptopcomputer.blogspot.hu

Harmadszor (pro mégegy primo): És ha most végre tudják használni a laptopot (avagy már nincs szükségük oktatólaptopra, egyedül is kimerészkedhetnek az információs szupersztrádára), előbb-utóbb túllépnek a macskás gifeken és felfedezik maguknak  pornót, márpedig érdekes frakcióülés lesz az, amikor tisztességtelenségben megőszült, népben-nemzetben gondolkodó derék homofóbok feledkeznek bele a laptopjukba, majd fordulnak rossz irányba a pornhubon, miközben semjénzsolt a nemzetpolitikáról értekezik oly érdekfeszítően, hogy maga is elalszik a saját hangjától. És biztos lesz olyan  kádéenpés, aki elfelejti (vagy nem tudja) lenémítani a zuhanyzóban rosszalkodó iskoláslányos videót, és kénytelen lesz köhögőrohamot színlelni, mig összecsukja a gépét, és hirtelen elhatározásból rá is ül, mintha sosem lett volna köze hozzá.
Innen nézve nem is olyan sok az a félmilla egy oktatólaptopért, csak aztán tényleg legyen műsor is.
Fel torreádor, öld meg Gabikát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése