2017. június 1., csütörtök

Előjelek

Van az, amikor már a látszat sem számít, kell a pénz a haveroknak és kész, pénzt pedig pártunk és kormányunk háromféleképpen tud csinálni. Vagy matolcsy hauptbankfhürer nyom egy csomó bankót stikában (ez a kevésbé jó), vagy tanácsadókra/tanulmányokra költünk milliárdokat (elvégre azt tudományosan kell megalaponi, hogy esőben vizes lesz az autópálya, vagy hogy a hatos metrónál utasokkal is kell számolni), de legjobb a hirdetési kampny. Ez túinvan hasznos: egyfelől már megint az állampárt /kormányállam / pártkormány üzenetétől hangos megannyi óriásplakát, és róluk ír a rádió, másfelől meg annyi szép milliárdért lehet rendelést feladni nyuszi rokonainak, barátainak és üzletfeleinek, azzal a sok szép nullával. Hisz a nulla a legszebb szám, szép kerek és akkor jó ha sok van belőle, egy tetszőleges természetes szám mögött, kormányzati szinten is a gazda szeme hizlalja a nullák számát.

Most például a nemzeti konzultációnak csúfolt uszítás „sikerét“ köszönnék meg nekünk a mi pénzünkből, gondolom kurva drágán. Hisz büszkék lehetünk rá, hogy majdnem nyolcmillió választópolgár több mint háromnegyede leszarta a fideszkádéenpés levélszemetet, és eszébe sem volt visszaküldeni. Ők persze rra büszkék, hogy a választópolgárok kevesebb mint negyede sötét barom, és ilyen primitív ostobaságok visszaküldésével tölti az idejét, persze lehet hogy az 1,7 millióból vannk párezren, akik a kukába dobás utáni második legjobb megoldásként faszt rajzoltak a „kérdőívre“ és úgy adták fel.

De hogy erre újabb reklámkampányt húzzanak fel, az annyira pofátlan lépés, hogy lassan tényleg közeleghet az armageddon, bizony mondom néktek, ezek már a végidők jelei, semjészoltnak biztos súgtak fentről, így ők már tudják, mikortól nem lesz holnap, úgyhogy addig is jól akarják érezni magukat, az meg nyilván nincs ingyen.
Én az ellenzék helyében nagyon figyelném, mikor indulnak meg a kormánypártiak májámiba meg laszvegaszba, vagy ízléstől függően tajföldre táj kaját enni táj lányokkal/fiúkkal, vagy mikor kezdenek el olyan önfeledten sajtótájékoztatni, hogy már majdnem őszinték. Ezek mutatják majd az utolsó napol eljövetelét, amikor tudják, hogy már minden  mindegy, már mindent szabad, egyszer az életben legalább. Én már látok ezt-azt...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése