2017. december 4., hétfő

A nagy kérdések ideje

Ártunk és ormányunk tájékoztató kampányt indít a nyugdíjasoknak karácsony alkalmából kézbesített Erzsébet-utalványokról. Ami tényleg pofátlanság, hisz egyfelől a nyugdíjasok szerintem simán észreveszik, ha a postás hoz nekik utalványt, másfelől meg már megint "tájékoztató kampánynak" hívják a sima kormánypropagandát. Ami persze arra is jó, hogy valami közeli vállalkozó megkeresse vele a karácsonyi új Bentley árát, így nem kell széttörnie a malacperselyét. Asszem tévés kampányról van szó, szóval a Nemzet Hörcsöge meg kisebb részt a Nemzet Gázszerelője fog jól járni vele, meg nyilván a felcsúti hörcsögszerelő.

Azt viszont különösen felháborító, hogy nem tartanak nemzeti konzultációt arról, legyen-e tájékoztató kampány, hisz a kormány prominensei lassan a feneküket sem merik kitörölni konzultáció nélkül, hisz ebben is ki kell kérni a nép véleményét. ("Egyesek szerint a bidé egy remek találmány, bár a hírek szerint Soros György is ilyet használ, különösen ha Brüsszelben tárgyal a migránsok betelepítéséről. Ön mit gondol erről? - a: Igen a bidé jó dolog; b: Brüsszelben Soros seggét nyalják, ezért kell neki; c: Leszarom, de nálam fogytán a vécépapír")

Szóval követelem a nemzeti konzultációt arról, hogy kell-e külön nemzeti konzultációt tartani a tájékoztató kampányról, vagy inkább mégis. Egyébként elég lenne csak a válaszok megoszlásait közzétenni, hogy hány százalék az igen, hány százalék a nem, a kérdést meg mindenki gondolja hozzá maga, ízlés szerint kecsappal vagy mustárra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése