2017. december 7., csütörtök

Templomosok

Soltész - valamilyenügyi - államtitkár szerint igen jó és fontos, hogy itthon felújítják a templomokat, hisz Brüsszelben meg épp "vérpadra" állítják Magyarországot a sorosok. Azt most hagyjuk is, hova lehet még fejlődni a vérpadozás után (a vérpad az most eléggé beakadt nekik, de kábé ez az ultima ratio, ennél erősebbet már nemigen tudnak majd mondani, de persze meglátjuk), meg hogy nem Magyarországgal van baja az EU-nak hanem orbánnal és elvtársaival.

De az már tényleg beteges, hogy templomfelújítással kell harcolni a kötelezettségszegési eljárások ellen, imaházak kimeszelésével a bizottsági meghallgatások aljas szokásával, és gondolom szerveződik már az imakommandó is, hisz a Brüsszelben lakó Sátán  ellen leghatásosabban a Lajos Atya és a Nénik nevű formáció tud tenni, Nyékládházán.

Amúgy a ma délelőtti meghallgatáson (az EP állampolgári jogi, igazságügyi és belügyi bizottsága előtt amúgy) az különösen vicces volt, mikor a meglepően kakaduszerű szijjártó péter józan, érzelmi kitörésektől mentes vitát kér. Itthon meg koncepciós perről, boszorkányüldözésről meg ugye az említett vérpadról hadoválnak (nagyjából ebben az erősödő sorrendben, gondolom majd jön az Armageddon emlegetése is), mintha a hazai, megszólítani szándékozott szavazó nem nézne tévét vagy netet, és nem látná hogy az itthon nagypofájú külügyminiszter milyen  behúzott farokkal oldalazgat odakint.

De idehaza legalább felújítják a templomokat, részünkről nem hagyjuk hogy kitépjék az Európa gyökereit adó kereszténység izé... gyökereit. (Az ókori görögök meg rómaiak pedig kinyalhatják...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése