2016. július 30., szombat

Világössze

Mióta a TV2 leleplezte hogy Angela Merkel az illuminátusok titkos világösszeesküvésének tagja, a világkormány Európát irányító megbízottja, rajtuk röhög mindenki, leszámítva az UFO Magazin előfizetőit, a pénzenergiáért emelt díjasan telefonálókat, meg persze magukat az illuminátusokat a világkormányban. Utóbbiak most nyilván be van szarva, mert mit sem ér egy összesesküvés, ha már magának vajna tímeánének (nénak?) a tévéjében leplezik le jól.

Nyilván ezért próbálják meg most nevetségessé tenni tímeáné híradóját, hogy elbagatellizálják a korszakos felfedezést, és ezért vágnak be képeket a felcsútiról, aki pont ugyanúgy tartja a kezét, csak arról feledkeznek meg, hogy miniszterelnökúr nem azért csinálja mert összeesküvő, neki csak így kényelmes és kész, de a Merkel néni az rendszeresen esküszik. Össze.

Mert  valóság az, hogy világösszeesküvés igenis van, mindenki láthatja ahogy a szabadkőműves Bilderberg-csoport évről évre összegyűlik a nagy nyilvánosság előtt titokban, hogy aztán zárt ajtók mögött tanácskozzon. Hát ez milyen dolog már? Tessék mindenkinek a nagy nyilvánosság előtt tanácskozni is, de tényleg mindenkinek. Ha például idelátogat a lengyel miniszterelnök, üljenek ki a felcsútival egy Kossuth téri színpadra, rendes hangosítással, és ott beszélgessenek, ne valami parlamenti irodában két tolmács meg négy testőr társaságában, azok amúgy a felét sem értik annak, amiről szó esik. A pogácsából meg a kávéból kapjon az összegyűlt közönség is (mellesleg így nekünk lesznek a külpolitikai kérdésekben legműveltebb hajléktalanjaink, legalább is Pesten), aztán kérdezhessen is a sajtótájékoztatón, ami persze innentől inkább közmeghallgatás.
Lehet, hogy ez a rendszer sok külföldi állam- és kormányfőt elijesztene kissé, de eddig se nagy kedvük volt idejönni, most legalább tudnak valami egyértelmű okot mondani, a fideszkádéenpé meg legfeljebb rákeni az egészet a világösszeesküvésre, hangsúlyozva, hogy lám mi meg milyen nyitottak vagyunk.

A világösszeesküvés persze röhögne a markába, hogy pont kik, azt persze nem tudjuk, attól összeesküvés, hogy van Világkormány, de hogy ki mondjuk a Világközlekedési miniszter azt nem tudjuk. Úgyhogy innentől figyelni kell a mindenféle nemzetközi találkozókat, ki röhög a markába, mert ő biztos összeesküvő, világilag. Ha már a kéztartás mindenkinél megvan, mert a protokollosok ezt tanácsolják hülyén kinéző hadonászás elkerülésére, a marokba röhögésre kell figyelni, még a TV2-nél is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése