2016. július 22., péntek

Világvége, mínusz pár nap

Hallom, hogy az Egybesült Kirájság idén már meg sem kezdi a tárgyalásokat a kilépési folyamat elindításáról, ne ott is ennyit ér a népakarat, kilépünk bunkók, persze hogy kilépünk. Majd.

Ezzel nekem nincs bajom, legközelebb tavasszal tervezek arra járni, és még simán tagok lesznek, legfeljebb az egész majd kap fogni egy vajszínű árnyalatot (csak hogy befűzzem Esterházyt is), de az meg ki a francot érdekel, Horvátországban is az volt a lényeg anno, hogy már majdnem tagok, de mondjuk személyivel lehetett odautazni.
Amúgy röhögni fogok, ha Skócia meg mondjuk kilép, mondván, ők maradnak az EU-ban, Írország meg pont ettől lesz majdnem száz év múltán egységes...

De persze a legjobb az új plakátkampány, aminek nyilván semmi értelme, ahogy a népszavazásnak sem (BOJKOTT!!!), én is tudok hülyeségeket kérdezni (Buzi-e vagy?), de nem teszem, mert jártam iskolába és nem a fideszkádéenpében szocializálódtam.
Viszont látom a demokrácia végét, amikor nem számítanak már értékek, nem számítanak elvek, nincsenek is, annyi van, hogy buzievagy?, hívő vagy eretnek, aki nincs velünk az ellenünk nemdebár, aki nincs velünk az nincs is.

Közben meg Furahajú Péter KÜKÜMminiszter bejelentkezett, hogy lennénk mi szívesen soros elnökök a jövő év második felében a britek helyett, nyilván szeretnék magukat elnyomni Brüsszelből, ha már, az jó lesz ha kikérjük magunknak az általunk felütött arrogáns hangot.

Ha így megy tovább, úgyis világvége, ezek szerintem már hallottak valami közelgő kisbolygóról, amit a pánik elkerülése végett titkolnak, én minden esetre leviszem a pincébe a konzerveket, hátha...

Esetleg a világvége már megtörtént,csak itt tényleg annyira szar a helyzet, hogy nem vettük észre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése