2021. június 1., kedd

Bulvár szürreál

Kellett nekem már megint a zorigóra kattintani, azt hittem szórakoztatni fog a szánalmasságuk, de egy tizenkét órás hosszú menetelés után kábé annyira vicces, mint egy lázas éjszaka utáni hajnali hányás. Megtudtam, hogy Karácsony Gergely továbbra is értelmi fogyatékos lúzer, és közben a Sátán földi helytartója, ami nem tudom hogy jön össze, Madáchnál Lucifer még kifejezetten intelligens, aki nem választana debil munkatársakat. Vagy direkt, de akkor Ártunk és Ormányunk soraiból sokkal jobb jelöltjei lennének.

Aztán volt valami exkluzív anyag Palik Hovatüntdémonhill Lászlóról, aki már teljesen úgy fest, mint egy ex-sittes, ex-alkesz, aki viszont rácsavarodott a kristálymethre, de - bár nem nézem a vonatkozó csatornát, ám a mindenhol látható előzetesek szerint - pont olyan eksztázisban tud üvölteni, mint rég. Csak most arról, hogy a sárban csúszkáló szánalmas fitneszklub-árvák közül, ki húzza be  a bónusz esti jacuzzit, vagy ki kurvaanyázhatja a másikat rajthelybüntetés nélkül. (Ez a Palik amúgy évek óta él valami déli szigeten - üssenek agyon, ha utánanézek, hol - és nem mer hazajönni, hisz nem véletlenül onnan osztja meg szétcsúszott önmagát, amivel nincs kiadatási egyezménye lángoktól ölelt kis hazánknak.

De a kedvencem mégis a állami pénzből nyomott bulvár, ami azért szórakoztató, mert a jelentéktelenséget ötvözi az igénytelenséggel, ami csak elsőre tűnik könnyű körnek. A "cicit villantott", "szekszi bugyiban fagyizik" vagy a "a híres színésznő még hatszáztíz évesen is dögös" - kattintsaképekért kontentek már rutinszerűek és unalmasak, de azért tudnak itt is maguk alá menni. Azt írják, meglepő döntést hozott, és elköszönt Vastag Csaba volt barátnője". Ja, de ki a fasz az a Csaba, aki vastag. Rémlik valami éneklős tévégecizés, de most komolyan, van valakinek otthon VCs-cédéje, rajta van egy nagy slágere valami lejátszási listáján, vagy megismerné a csávót, ha pont mellette fingana egy vastagot a pláza liftjében?
Ez annyira nem hír, hogy semennyire, de bár a clickbait címek se mennek, ezeknél én  jobbakat tudnék. Tudnák. Menne, na.

- "Clint Eastwood ismerőse unokahúgának öccsének volt barátnője buján nézi a sajtkérmes naplemetét!"
- "Majdnem eljegyezték VV Pusszancsot, de inkább vett egy új felsőt"
- "Imádja a mentolos kólát intravénás cévitaminnal Tutyu, a lakodalmas pópa: Mindig feldob, ha nincs a parókián kokain!"
- Cassandra Irritátor majdnem látta Johnny Deppet, de aztán kiderült, hogy ő épp egy másik kontinensen volt elvonón!"
- "Visszavásárolta leszívott zsírját  Lady Tankhadosztály, mert nincs már mit a kenyérre kennie"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése