2024. szeptember 20., péntek

Relatív szextremitás

Angéla általános után cukrásznak tanult, tejszínhab szakirányon, de aztán átment tortásnak, mert nem volt elég kemény. A tejszínhabja, nem verte elég keményen, erre a főnöke kiverte. A balhét, hogy ha valaki ekkora hülye picsa, az menjen inkább pornózni, ott legalább több pénzért baszogatják, és hátha élvezi majd.

De Angéla félreértette, úgyhogy pornó helyett promózni ment, ami nagyjából abból állt, hogy a szuper hipermarket előterében mutatta be a termékeket, úgymint a digitális belezőkés, a kártyapakli-független mindent vivő lap, vagy épp a hagyományos mosópor, ami foltot hagy, de szép színű a csomagolása, és olcsó. (A csomagolás, nem a mosópor.)

És miközben épp kibelezett egy hódot, az ötfős közönségének (három néni és a két biztonsági őr), arra gondolt, hogy nincs is akkora különbség a promó meg a pornó között, elvégre ez is csak egy szakma, kurválkodással meghintve, miszerint a termékbemutatásnál is úgy kell csinálni, mintha az ember tényleg élvezné, másképp nem megy át az élmény a reménybeli fogyasztóknak. Plusz a kezdők ezt is szégyellik, a rutinosak meg tesznek rá magasról, ki mit gondol, amíg pontosan érkezik az utalás.

És ez utóbbi neki is egyre jobban ment, kétféle módszere is lett arra, hogyan élje túl a többek által munkának nevezett folyamatos megaláztatást. Ha épp olyan napja volt, kihívásnak fogta fel az egészet, amolyan bátorságpróbának, hogy lehet-e napi sok órában-e valami teljesen értelmetlen marhaságot próbálni rásózni az emberekre talán, anélkül, hogy kettőnél több idegösszeomlást kapna esetleg. De ha ez nem ment, egyszerűen zombi-üzemmódba kapcsolt, azaz gépies műmosollyal darálta a szövegét, belezett, kártyát kevert vagy mosóport a koszos zokni ízesítésű vízbe, de belül arról ábrándozott, hogy milyen lenne, ha mégis inkább pornózna helyette.

Hogy mennyire vágybeteljesítő volt Angéla fejében a gondolkodásnak nevezett zavaros algoritmus, azt tudja fene, de pont ábrándozás közben, belépett a hipermarket előterében egy híres pornóproducer: Persze nem nálunk híres, hanem a Beta Reticuli kettős rendszerének egyik bolygóján. Szóval nálunk űrlény volt, otthon meg nem, ott valami érthetetlen okból az emberek voltak az űrlények. És a helyi pornóipar különösen elvetemült melléküzemága egy szűk, de elkötelezett közönségnek gyártotta is a kifejezetten perverz ember-reticul filmeket, de arról már csak titkos csáptartásokkal kommunikáltak, hogy állítólag van ember-ember pornó is, csak azt már senki emésztőtartálya nem veszi be. Vagy legalább is sokkoló élmény.

Edgar a producer (eredeti nevén Hrwdfyy-Gqmtensyx) egyből feltűnt Angélának, hiszen annyira átlagos volt. Átlagos testmagasság, jellegtelen ruházat, megjegyezhetetlen arc, szóval akár fél órával később se tudott volna személyleírást adni róla. És hát pont ez volt benne a feltűnő. Pláne egy olyan világban, ahol mindenki nagyon egyéni és eredeti akar lenni, hogy aztán pont olyan legyen, mint kétmillió másik ember, csak azon a hosszúsági fokon. De Hrwdfyy-Gqmtensyx álcája nem véletlenül volt a nyugati ember súlyozott számtani átlaga, hisz nem akart feltűnő és megjegyezhető lenni, mondjuk ebből csak a második sikerült.

Úgyhogy nem volt nehéz szóba elegyednie a belezőkést lengető Angélával (főleg mert ezt valami párzási rituálénak nézte, az meg a szakmájába vágott), aki elég hamar rábólintott egy reménybeli pornós szerződésre. Persze azt hitte a Beta Reticuli valahol Dél-Spanyolországban van, oda meg amúgy is vágyott, mert imádta napsütést, a brazil sorozatokat meg a kebabot. Mikor egy héttel később (földi idő szerint) odaért, és látta, hogy egyszerre két nap is süt, nem is értette, hogy csinálják ezt a spanyolok, és miért néznek ki olyan furcsán, de nyilván sok polipot esznek, mint ilyen tengerparti népek, és amit eszel azzá leszel...

A többi meg már történelem. Nekünk leginkább, mert Angéla nagy sztár lett ugyan több eldugott kis pornócsatornán, de azokat az adásokat csak kicsit több, mint 97 év múlva láthatjuk a Földön (ennyi fényévre van innen Edgar-Hrwdfyy-Gqmtensyx bolygója), viszont elég szar minőségben, plusz addigra mind halottak leszünk, ami legalább is komoly akadálya pornónézésnek.

joyreactor.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése