2019. június 13., csütörtök

A trónörökös új karrierje

A felcsúti ramszesz (foglalkozására nézve főállású populista, félállású focirajongó, valamekkora állású, de mindenképp olcsó szájkeresztény) fia katona esküt tett, és akkor most ez hír? Mondjuk a kormányközeliek szerint nem, de a 444 kiszúrta, és csinált belőle hírt. Mondjuk egyébként joggal, mert ezek most tényleg monarchiásat akarnak játszani, hogy a trónörökös látványosan katonáskodik egy enyhét? Pont miután volt már profi focista, közben biodíszlet a fater mellett ha már neki nem jut állami projekt, mint a récsölnek, vallási őrült valami hitgyülés utánérzéssel, amit a haverjaival ugye, most meg testével és buta tekintetével védi majd a határt, mert valami ilyen  marhaságra képezték ki. És igen, marhaság, mert az országot fenyegeti egy-két dolog, főleg a Gazsi apja meg a csicskái, de speciel nincs az az őrült menekült, aki hozzánk akarna jönni.
De nekik mohács kell, illetve kerítés, azt meg őrizni kell, még ellopják vagy mi.

É majd a Gazsi örzi jól, hamár Vilmos herceg is William néven volt helikopter-pilóta a brit parti őrségnél, Harry meg, mikor lejött a szerekről, afganisztánban volt VIP-vendég. Úgyhogy nincs mese, ha már focistának közepesnél szarabb volt, szektaalapítónak meg nevetséges, most majd katonai karriert csinál, mielőtt húsz év múlva a fideszkádéenpé elnöksége kitalálja, hog mégis ő lenne az ideális, miniszterelnök-jelölt. Amit addigra rég tudnak majd egykor, csak odáig nem sejtik,.

De ne így legyen, akkor már inkább a globális felmelegedés nukleáris téllel, vagy jöjjenek már azok a kurva marslakók. Ránk férne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése