2019. június 12., szerda

Hő hullám

Namost kérem ez a cseszett hőség nem hiányzott senkinek, legalább is gondolom, eddig még senkivel sem találkoztam, aki direkt kedvelné a hőgutát meg hogy a legértékesebb szervéről is ömlik a víz. Már hogy a fejéről, elvégre értelmiségiek vagyunk, nem a farkunk után megyünk, csak mögötte, de ez biológiai adottság, mer' a nők meg a nemi szervükkel együtt tudnak csak menni, mondjuk tényleg furcsa lenne egy ruhatár-féle, ahol az ilyesmit le lehetne adni.

Na igen, erről beszélek, ez már a nettó hőguta, hogy néhány soron belül perverzre asszociálom magam. De tényleg szeretek az időjárásra panaszkodni, gyakorlom is rendesen, és nem értem, ha Isten adja a kánikulát, miért nem ad hozzá légkondit is. Vagy ez valami különös bosszú, egy egy kissé kicsinyes és rosszindulatú istentől, esetleg simán a karma, épp megesszük, amit főztünk.

De legalább elhaladtam az okmánykormány-ablakba (vagy hogy is hívják fideszmagyarul) az új személyimért, szerencsére igen gors olt, anyám elfuvarozott (thank you!), az ügyintézés meg volt vagy tíz perc, várakozással együtt. És jobban  megnézve, az igazolványon szereplő körözési fénykép nem is olyan rémes, én magamnak csak felfüggesztettet adnék, ha pofára menne az ítélkezés. Hogy pontosan miért is, az igazán nem világos, de az ember negyvenöt év alatt már biztos összeszedett annyi vétket, amiért jár a szigorú de igazságtalan. ám ha esetleg mégsem, akkor nyilván kómában volt.

Most meg elzenvedheti a globális felmelegedést lokálisan, bár a hírek szerint jövő hétre hűvösebb lesz, én meg töprenghetek, hogy mire panaszkodjak akkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése