2018. április 22., vasárnap

Freak-show online

Ha úgy érzem, hogy alacsony a vérnyomásom Origót olvasok, de nem a gasztro- vagy a sportrovatot, hanem azt ami balra elöl van azaz a politikait. A nevezett szennyportál amúgy nem ír a politikáról, hanem csinálja, de nagyjából a Völkischer Beobachter stílusában, szinte látom magam előtt, ahogy az amúgy általában névtelen munkatársak barna ingben, antantszíjjal ülnek a klaviatúra előtt.

Ma már rég túl vannak a sorosozáson, Soros csak előétel, felvezetés, aztán jöhet a hardcore utcai harc, az egyetemisták, a tüntetők, Kálmán Olga vagy bárki ellen, aki kérdezni vagy tiltakozni mer. Én ma épp a 444-en akadtam bele ebbe a cikkbe, amivel azért vigyázni kell. Ha az ember a legjobb szándékkal is olvassa, könnyen kiéghet tőle az agya, olyan ez mint valami rádióaktív fűtőelem, amit csak speciális védőruhában lehet megközelíteni. Ezért linkeltem be inkább a 444-es cikket, szörnyülködéshez pont elég az is.

Az Origo egykor egy jó kis portál volt, sőt vezető portál, ma meg csak egy sima politikai freak-show, amin normális esetben nyugodtan röhöghetnénk is, minden hétköznap szombaton négytől hatig, de ezek mögött egy kétharmados parlamenti többségű kormány áll, sérelmünkre. Úgyhogy ha a héten épp Kálmán Olga az ügyeletes Soros, akkor ott a mi pénzünkből esnek neki. De láttam már hogy a tegnapi tüntetés kapcsán valami felszólaló íróféle macskája is Soros lett, úgyhogy én mondjuk Gyurcsányék muskátlijai helyében már araszolnék befelé a teraszról. Lehet hogy két hét múlva már Sorosok lesznek, az Origo meg előszedi a DK-s tagkönyveiket, amikkel beléptek a párt (Origóul: a Párt) szobanövény-tagozatába, nyilván azért, hogy ezzel a migrációt, valamint az EU birodalmi törekvéseit szolgálják.

Viszont ezen az alapon a jobboldalnak sem érdemes azon keseregnie, hogy bár nyertek, de igazából csak kétmillió igaz magyar maradt az országban, a többi vagy el sem megy szavazni, vagy az ellenzékre szavaz. Pedig könnyen lehet, hogy a kutyák, macskák, ékszerteknősök és a fikuszok nagy része eleve keresztény-konzervatív (csak nem hangoztatják), sőt a muskátlik nagyobbik fele is népben-nemzetben gondolkodik, csak a Gyurcsány megvuduzta a sajátjait, de majd a békemenetelők átnevelő táborba viszik őket jól.

És ha ez megvolt, akár szavazati jogot is kaphatnak. Meg B-kategóriás jogosítványt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése