2018. április 12., csütörtök

Sajt? Ó...

Namost, aztat nyilatkozta a szájerjózsef, hogy csoda a negyvenvalahány százalékkal kétharmadot szerezni, mikor az egész sajtó ellenük volt. Gondolom ezt úgy gondolta, hogy a sajtó az a része írt ilyeneket, amelyik nem fideszes, de csoda hogy még megtalálta a sajtónak azt a részét.

Mert épp ott tartunk, hogy kivéreztették a Magyar Nemzetet meg a Lánchíd Rádiót, én a magam részéről nem láttam az elsöprő ellenzéki sajtófölényt, nevezett cuccokat meg nemigen kedveltem, de ez már azért sok.

Ha lenne rá pénzem, csinálnék saját lapot meg rádiót, valahogy eképp:

- Szabadsághíd Rádió: "Hölgyeim und Uraim, mink vagyunk itten a fölháborító, ami itten van, mink kérem a békétlenséget meg a rasszizmust pártoljuk kéremszépen, nálunk ez a mostani kormány a legjobb, részünkről egy ötven-százmilliós támogatásra minimum rárepülnénk (az igeragozást meg a többesszámot most hagyjuk), de haj rád Magyarország, haj rád fidessz..."

-Nemzeti Nemzet: "Mi kéremszépen népnemzetiek vagyunk, nekünk legfontosabb a nemzetiség, a magyarság meg a fideszes segg, izé a fideszesség, ahogy azt a megrendelő kívánja. Mindeközben értékalapon, hurkatöltő hangulatban kolbászfesztiválozunk, hisz kosutlajos aztüzente, megjöttek a fehérvári huszárok."

- Felcsút TV: "A Pancsóarénában rekord 30 fős nézőszám született (képződött?), elsöprő győzelmet arattak a szotyiárusok a bevett árak felett, ugyanakkor a közeli kocsmában még mindig ugyanannyi a fröccs. Zajlott valami sportesemény is a háttérben, állítólag felnőtt férfiak valami felfújt bőrlabdát kergettek (micsoda hülyeség ez már!), de ez senkit sem érdekelt, hisz a Mini Szterelnök Úr fontosan szotyolázédott más fontos emberek társaságában, meg pisilni is kiment, ami ugye sokkal fontosabb mind nemzetbiztonsági, mind nemzetpolitikai szempontból,mint holmi fodbalmeccs, meg politika, bármi is legyen az."

Nnna, valami ilyesmit művelnék kellően szervilis újságírókkal, én meg koktéloznék közben havajon. Merugye én alapvetően azt szeretném, hogy legyen sok pénzem, és ne kelljen dolgoznom, avagy a fidesz helyében így csinálnám. De lehet, hogy így csinálják, csak én nem olvasom, azért vannak önvédelmi reflexeim...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése