2021. február 28., vasárnap

Álsághelyzet

Ártunk és ormányunk (tudjuk, hogy a kettő között nincs igazi különbség) újabb fél évvel meghosszabbítja a migrációs válsághelyzetet.
De tényleg, ezeknek nem elég a járvány miatti? A határok gyakorlatilag lezárva, nem látja sehol senki az illegális migránsok tömegeit, akik "Allahu akbar!" csatakiáltással rohamozzák délről a legújabbkori vasfüggönyünket, és amúgy sem akar idejönni a kutya se. Soha nem is akart, 2015-ben a nagy "migránsválság" idején is Németországba, Hollandiába meg a skandináv térségbe tartottak, rajtunk csak áthaladtak, a kormány (szerintem szándékos) baszakodásának következtében, az optimálisnál lassabban. Így aztán nem csak az olaszoknak meg a németeknek kellett (indokoltan) menekültválságról beszélniük, de megtehette ezt a felcsúti is, akinek az aktuális, figyelemelterelő propagandájához kapóra jöttek a Keleti pályaudvarról szalajtott vágóképek.

Ha van migrációs válság az az, hogy a kórházainkban már gyakorlatilag minden szakorvosból hiány van, mert Kovács doktor ugyan ma is heti kétszer van ügyeletben, csak épp Amszterdamban. Ha van migrációs válság, annak jó indikátora, hogy egy ideje már London az ötödik legnagyobb magyar város.

De az nem migrációs válság, amikor a fülészeten Dr. Fejszál Abdullah néz bele a gennyesedő hallójáratomba, mert ha ő nem lenne, akkor a szemészetről kellene áthívni valakit, hogy hát végül is orvos-orvos, darab-darab. (Mint ahogy a Covid-osztályokra is kivezényelnek már mindenkit, fogorvosoktól a pszichiáterekig, akik vírusokról utoljára az egyetemen hallottak, harminc évvel ezelőtt, fertőzőosztályi rutinjuk meg annyi van, mint bárki tetszőleges cipőfelsőrész-készítőnek. Vagyis lehet, hogy betegként voltak már ilyen helyen, és ha nagyon muszáj, még odatalálnak.)

Szóval a migrációs válsághelyzet (ami hivatalosan öt éve tart!), egy ordas nagy kamu, ha nincs problémánk valamivel, az pont a tömeges bevándorlás. De ez van, a főnök egyre hülyébb, egyre inkább a saját kis világába van zárva, és évek óta nem volt jobb ötlete annál, hogy migráns. Második helyen áll a Soros, de az kifulladni látszik, a többi meg csak szezonális propaganda-termék volt, mint a buzizás, cigányozás, ügyvédezés, börtönbizniszezés.
De a nép jobb ha nem őt utálja (pedig azért egyre nagyobb részben utálja), hanem valami sötétben bujkáló rémségtől fél, amitől majd meg lesz védve jól. A migráns pedig ideális erre, a tőlük rettegők elsöprő többsége muszlimokat csak a tévében látott, mikor háromszázhuszonhatodszor ismételték az Egri csillagokat. Esetleg vett már kebabot szírtől, a vasútállomás melletti büfében, de akkor valahogy nem rettegett a szakállas faszitól, aki pedig egy bazi nagy késsel hadonászott egy nagy húsoszlop mellett.

És persze a válsághelyzet arra is jó, hogy komoly milliárdokat lehet titkosítva eliminálni, elveszíttetni közpénz jellegét, csak hogy legyen mit a tejbe aprítaniuk.
Mert nekik kenyér kell, a népnek meg cirkuszt adnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése