2021. február 14., vasárnap

Valentin Bálint egyáltalán nem különös világa

Ma van Bálint-nap, ami a virágboltosoknak Valentin, de nem tudok mit kezdeni vele.Erős a gyanúm, hogy én még szerelmes vagyok az exembe, de az is hogy ez már nem kölcsönös. Az elmúlt tizenévben nem is foglalkoztunk a valentinozással, betudtuk egy kereskedelmi manővernek, meg popszakmai nyáladzásnak.

De mintha most épp nem kerítenének nagy feneket a dolognak, a kereskedelmi tévék letudják néhány ezerszer ismételt romkommal, már ahol nem akciófilmeket adnak, amikből azért ritka a romantikus.
De talán tünetértékű, hogy pl.a 444-en épp ma raktak ki egy pornóipari témájú cikket, valójában értékén kezelve az alkalmat. Mármint Valentin Bálint elvtárs névnapját.

Ilyen kérdésekről van szó a beszélgetésben, hogy Magyarország pornó-nagyhatalom-e, egyébként nem, soha nem is volt, mi legfeljebb pornó-összeszerelésben voltunk erősek, egy ideig. Kábé addig, míg a net fel nem számolta a hagyományos pornófilmek piacát.
Szex és szerelem nyilván összefügghet, bár ez egyáltalán nem törvényszerű, de a Valentin nap valahogy mindig inkább a piros szívecskés giccsről szólt, mint az erotikáról, meg hülye amerikai filmekben nézhettük, ahogy feltüzelt tizenhárom évesek tervezgetik, hogy most akkor az első csók... Meg lesik hogy hány képeslapot kapnak a kitől.
Bár gondolom ezt ma már  közösségi oldalakon intézik, ahogy az amatőr pornó egy részét is, néha úgy tűnik hogy az emberek egy része remekül elvan két-három oldallal, legyen Facebook, Twitter vagy Insta, meg PornHub, az internet többi része meg kit érdekel?

Engem mondjuk igen, de mostanában nem érzem azt, hogy például ide olyan sűrűn kellene írnom. Lassan tíz éve létezik ez a blog, és mintha kezdene elfáradni. Vagy egyszerűen már elmondtam benne a világról, amit itt el lehetett, úgyhogy amíg nem jönnek az űrlények, nem találok témát.
Vagy igen, végül is a kultúrában mindig akad valami, amiért képes vagyok még mindig lelkesedni, a politikában meg egy csomó dolog, amitől felhúzom magam, a nagy löttyös indulatig, hogy aztán ne szedjek túszokat, de a jelzőkkel se spóroljak.

popkult.blog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése