2021. február 4., csütörtök

Spot the Looney!

Olvasom a hírt a huszonéves rapperről, aki egy - forintban számolva - hétmilliárdot érő gyémántot műttetett a homlokába, aztán mikor nem meglepő módon vérezni kezdett, akkor arról rinyált, hogy jajj istenem, meg fogok halni.
Amely hírből annyi mindenképp lejön, hogy  csávó nemcsak gazdag, de sík hülye is, és a kettő nyilván együtt jár. Ha valakinek huszonhat éves korára annyi pénze van, hogy azt se tudja milyen egetverő marhaságra költse (és nem örökölte  mondjuk, vagy hirtelen felindulásból elkövetett bankrablással szerezte), annak nyilván nem sok ideje marad arra, hogy ledoktoráljon a Harvardon. 

De ez a gyémántos homlokú baromállatot tényleg ki kellene majd tömni halála után, mint az emberi devolúció mintapéldányát, csak legyen múzeum, akinek van megfelelő páncélterme hozzá. Mert mire odáig jut nyilván gyémántfogai és smaragd heréi is lesznek, bár utóbbiakat azért nem kéne kiállításon mutogatni.

És persze vicces is a sztori, de én például még sosem hallottam a fickóról, most is csak annyi jut eszembe, hogy a nevébe benne van hogy Uzi, ami viszont egy híres izraeli géppisztoly. De közben megnéztem, hogy Lil, azaz Kicsi Uzi, vagyis különösebben nem büszke a fegyverére, gondolom ezért kellett a gyémánt. Ami a lányok legjobb barátja, ha már az Uzi nem jelentős, bár a lányok inkább a nyakukban szeretik hordani, vagy a gyűrűsujjukon, nem a kirívóan buta pasijuk homlokán.

És még valami. Én egy ilyen sajátos testékszerrel nem mernék az utcára menni, hátha egy esti sétán valaki leüt, de erőszakot csak a homlokomon akar elkövetni. Úgyhogy járhat majd mindenhová limóval vagy a mittomén Ferrarijával, de csak addig amíg egy nekikeseredett és elszánt sofőr vagy parkolóőr elégtételt nem vesz a társadalmi igazságtalanságokért, hogy aztán meg se álljon Thaiföldig.

De hogy is van a régi pilótamondás? Aki hülye, haljon meg!

keepcalms.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése