2017. május 5., péntek

Népharag as usual

És most, hogy pont két hét változatos letargia után (mikor már csak két halálos betegségem van, a többi négy simán gyógyíthatatlan), megint beleolvastam a politikai hírekbe, de semmi differansz: soros-migráns-brüsszel, soros-migráns-brüsszel, de végül is ha nem valami hányós betegségből jönnék, ez akkor is sok lenne.

És az a szép az egészben, hogy ha az állami média (meg a kormányhirdetések) csak ennyiből állnak, akkor csak erről rendeznek "lakossági fórumokat" a kistílüektől a nehézsúlyú hatalmi szemétládákig, és akkor csak ezekről tudósíthat, meg itt nyerhet kis balhéval figyelmet a normálisabb (morálisabb) újságírás, de ennek se jó a vége.

Mert a "kicsavarták a kezéből a kamerát" vagy a "biztonságiakkal vezetteték ki" tudósítások el sem érik a Mészáros és Mészáros Káefté bedolgozóit (régebben: fideszesek), az ingerküszöbük értelmezhetetlenül magas. A valóságérzékelésük meg tényleg annyira beszűkült, hogy mindere annyit mondanak: soros-migráns-brüsszel.
Ezekkel már nem kell foglalkozni. Egy rendes portál indítson inkább Lázárjános-vudubábu készítő versenyt, vagy "Két Farkat Felcsútra!" mozgalmat, mindegy, csak fogják fel végre lassan, hogy itt már nincsenek hírek, szar propaganda van, azt meg elég nevetségessé tenni, a többit elvégzi az idő meg a népharag.

(Van még majd kulturális mondanivalóm is, csak kimaradtam kicsit a hírekből, és elő kellett jönnöm a bennem lakó tótawéárpáddal, akivel amúgy jól elvagyok. Szerintem látszik.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése