2015. november 25., szerda

Xar ügy

Utálom az olyan napokat, amikor az az egyik vezető hír, hogy elkapták a pozsonyi kakifantomot. Mert én miért csak akkor hallok az ilyen világrengető történetekről, mikor már épp elkapják a faszit, miért nem izgulhattam én is a szlovák közvéleménnyel együtt a tavasz óta aktív  ürüklékpartizán rémtettein?
Az a nagy helyzet, hogy a magyar sajtó nagyjából-egészében elhallgatta ezt a geopolitikailag, kriminalisztikailag és proktológiailag is jelentős esetet, én legalább is nem találkoztam eddig egy cikkel sem, pedig minimum két portálra is ránézek néha, meg a szomszédnak jár valamelyik újság. És semmi.

Pedig számtalan izgalmas kérdés volt a nőkre szart kenő fantommal kapcsolatban. például hogy saját vagy idegen anyaggal dolgozott-e, ha sajáttal, akkor otthonról hozta, vagy helyben állította elő, illetve magára kent-e belőle, mondjuk kapcsolatteremtési céllal. (Valószínűleg egyébként otthonról hozta, és néha magára is kent belőle, mert mikor elfogták egy buszmegállóban kókadozott szarosan és részegen. Abba meg jobb nem belegondolni, mitől rúgott be, avagy belevizelt-e a becherovkás üvegbe, már csak az imidzs miatt is.)

Lehet hogy lesz belőle képregényfigura is, Szarman, az anti-szuperhős, valahol félúton Hasfelmetsző Jack és a Pókember között, akinek az a szuperképessége hogy büdös és elülnek mellőle a villamoson. A mekiben lesz majd Szarman menü, extra csokifagyival, barna inges, épp kefebajuszt növesztő identitászavaros tinédzserek meg példaképüknek választják, ami persze még mindig sokkal jobb, mintha a Mein Kampf kifestős változatára gerjednének. Aztán persze film is készül a Szarman-képregényekből, nem lenne nehéz találni egy a névben foglalt színészi kvalitásokkal rendelkező főszereplőt, a magyar hangja lehetne például Hajdú Sztív vagy Csonka Pici (jesszus, honnan tudok én ilyen neveket, de most komolyan???), aztán jönne a tévsorozat, de az már annyira szar lenne, hogy nem nézné senki, az első évad után menne a kukába...

És ez az egész még mindig tizedannyira sem lenne gusztustalan, mint egy átlagos kormányzati propagandakampány vagy a TVRTL2 tetszőleges saját gyártású műsora. Mert amit a pozsonyi csávó másokra kent, abban mi már gyakorlottan nyakig ülünk. Mi kérem, ebben is jobban teljesítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése