2018. november 30., péntek

Hatósági Hülyeségek Halomban

Egyfolytában olyan hírekbe futok bele, amik azt bizonyítják, hogy az állam erőszakszervezeteként működő rendőrség jellemzően tényleg erőszakosan működik, és meglehetősen bután und bürokratikusan, országtól függetlenül. Amitől persze még sokszor biztos jól végzik a dolgukat, de hát az a fránya média nyilván a hatósági tahóságra ugrik, arra reagálnak a bulvárhíreken edzett érzékszervei.
Aktuálisan két példa is akad, a lassan újra kétpólusú világrend két pólusáról:

Numero uno: Egy amerikai nő három hónapot ült azért, mert a zsaruk által használt olcsó drogtesztek metamfetaminnak azonosították az autójában talált vattacukrot(!), és mivel sok volt nála, kapásból megvádolták drogkereskedelemmel is. És hónapokba telt, mire a fehér köpenyes bácsik a laborban rájöttek, hogy a cucc az vattacukor. Hiába no, a szakértelem az szakértelem, hisz végül csak rájöttek, pedig a nő közé is lövethettek volna.
Aztán azt mondták, hogy ja, hát ezek az olcsó drogtesztek tényleg mindenre jeleznek, mentolos cukorkára, dezodorra, mifenére, képzelem mit mutatnának ki mondjuk a rezsiszilárd egy-egy nyilatkozatának meghallgatása után.
És mi lett volna, ha a nőnél találnak pár doboz Tic-Tacot is, gondolom már a siralomházban ülne, illetve talán mégsem mert Georgiában nincs halálbüntetés. 
(Mellékszál, de nem bírom kihagyni - pedig egyszer már valahol írtam - azt a poént, mikor valami magyar celebet megkérdeztek egy tévéműsorban: "És milyen volt Amerikában?" Mire a delikvens hülyén nézett, de a műsorvezető nem adta fel: "Olvastam, hogy voltál Dzsordzsában." Mire a válasz: "Háát... az igazából Grúzia, csak angolul.")

Meg hát azért vannak kínzó kérdések. Például, hogy amikor a rutin közúti ellenőrzésre megállított nő azt mondja, hogy de az ott vattacukor, akkor miért kell elővenni a drogtesztet, miért nem lehet elhinni, esetleg saját érzékszerveikkel ellenőrizni nekik, vércukorszintjük sérelmére akár. Illetve lehet, hogy helyi rendőrök nem láttak még vattacukrot? Hisz attól mert nem fánk alakú, még lehet édesség, persze elképzelhető, hogy Dzsordzsában nem ismert, mert a fafejű déliek szerint a cukor az a süteményekbe való, egyéb felhasználása a Sátán műve, avagy előretolt helyőrsége. És ezért pont olyan üldözendő, mint egy szintetikus kábítószer. Azaz lehet, hogy a rend őrei felismerték a vattacukrot, és benne a Gonosz munkálkodását, de a liberális Washingtoni seggfejek szerint a birtoklása nem büntethető, ezért úgy döntöttek, hogy inkább metamfetaminnak nézik, persze csak véletlenül.

Numero due: Oroszországban, azon belül is Jekatyerinburgban a helyi rendőrség épp néhány gyerekrajz ügyében vizsgálódik. Történt ugyanis, hogy az egyik helyi iskolában, vlami toleranciahét keretében összesen 17 gyerek vett részt egy rajzversenyen, meglepő módon a tolerancia témájában. És egyes rajzokon szivárvány (!) volt,sőt, egynemű párok szimbolikus ábrázolása, meg olyan is, amin különböző bőrszínű fiatalok láthatóan vidámak egymás társaságában. Botrány!

444.hu

Mint a fenti képen is látható, a rajzok egyértelműen megvalósítják nemi diszkrimináció, illetve a homoszekszuális propaganda terjesztésének tényállási vádját.  Itt kérem már nem elég, hogy a helyi oktatási hivatal hatóságilag nem talál benne kivetnivaló intézkednivalót, nem elég hogy pszichológust uszítottak a gyerekekre meg a feldühödött szülőkre, itt kérem a rendőrségnek kell vasszigorral vizsgálódnia az eljárásban. Elvégre az iskolákba ne terjesszenek holmi buzipropagandát, meg már az is hogy néz ki hogy négerek buliznak fehér uráli árjákkal, akiket biztos buzulásra tanítanak, megrontási szándékok okából.

Elvégre végre van még egy maradék ország ahol a hoszekszualitás elferdült betegségét reklámozni a gyerekiskolában bűncselekmény (na jó, az ilyen iszlám muzulmán mohamedánoknál is erre-arra, de azok nem kultúrnépek, hisz sosem voltak pravoszlávok), úgyhogy példát mutatva kell elöl járni a rendőrségnek, hogy nyomozzák ki melyik háttérhatalom állhat e mögött, mind az egy közül. valamint hogy Soros.

Szóval ahogy kinéz, a jekatyerinburgi rendőrök sincsenek a szakmájuk csúcsán, amikor gyerekrajzokat foglalnak le, és ezek ügyében nyomoznak, de hát mit lehet tenni egy olyan országban, ahol a főnök egy volt KGB-ügynök, aki szerint csak a férfia férfi az igazi, a férfiasság netovábbja pedig az, ha ő, Vlagyimir Vlagyimirovics félmeztelenül lovagol a tajgán. Az ettől eltérő elképzelések üldözendőek, de legalább lehet őket "nemi diszkrimináció" néven elítélni,  és akkor még a nyugati dekadensek is hajlandóak félrenézni.
A rendőrség csak asszisztál mindehhez, hisz autokráciákban a zsaruk sosem önálló szereplők, csak asszisztensek, nem a törvényeknek vannak alárendelve, hanem a Főnöknek. Ezt mi is láttuk már sokszor.

Egyéb Hatósági Hülyeségek: Ha már nálunk tartunk (ez de szép megfogalmazás volt) a magyar hatósági hatóságoknak is volt egy csodás kampányuk, ahol a 112-es segélyhívó értelmét és lényegét próbálták elmagyarázni. Vagyis hogy hogy elfelejtett PIN-kód, beteg macska vagy elromlott bojler miatt ne ezt a számot tárcsázzák. És a remek kis reklámfilm csúcsmondata az volt: "Anyádat hívd, ne a 112-t!"
New Jersey-ben egy rendőr ököllel ütötte egy húszéves lány fejét, mert alkoholos ital volt nála a strandon.
Nagyjából egy éve Manilában, a rendőrség kivonult egy lövöldözéshez, és szakszerűen lelőtte az épp kórházba igyekvő áldozatokat.
És szintén magyar sztori, mikor a mozgássérült parkolóban álló apát vitték el a rendőrök közokirat hamisítás miatt, hisz a parkolókártya, amit mutatott a fia nevére volt kiállítva. És hiába magyarázta, hogy épp a feleségére és a fiára vár, eléjük jött, de a fia súlyosan fogyatékos, és csak három éves, tehát esélytelen, hogy egyedül hazavezessen.

És akkor még a hatóságok hivatalból csodálkoznak, hogy az emberek (rendőrül: lakosság), milyen hülyeségekkel keresik meg őket. Németországban valaki azért hívta a yardot, mert egy mókus zaklatta, Birminghamben egy férfi azért, mert a felesége túl hangosan horkol, vagy nálunk egy fazon azért, mert az egyik papucsa fennakadt az újságosbódé izéjén, hogy pont mizéjén, azt mondjuk már nem tudta megmondani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése