2020. február 5., szerda

Our glam in Bulvaria

Már tényleg idegesítő, hogy nem telik el úgy egy álmos regel sem, hogy valamelyik "hírpotálon" ne jöjjön szembe valami fékezett habzású, állítólag híresség, aki fürdőruhában vagy feérneműben pózol, szekszin persze, mert pózolni csak úgy érdemes. Hogy épp kicsoda az ügyeletes , a sarki közmetikából frissen szabadult alany, az általában mindegy is, lényeg hogy egy ilyen "cikk" olcsó, mert csak végig kell pörgetni néhány sokadvonalbeli celeb instáját vagy fészbukját, és már lehet is figyelni a kattintásszámot.
Az ilyesmiben az origó nevű marginális hecclap igazán erős, két orbán-dicsőítés és sorosozva cigányozás közé remekül befér ahogy Konkrét Amálka glam-modell zuhanyzás közben banánevéssel pózol. Hogy ki ő, az ne érdekeljen senkit, csak semmi Mit tettle az asztalra? kérdés, elvégre jól látszik, hogy magát, meg a zsírleszívás számláit.
Nincs ennél fontosabb, érdekesebb, hírértékűbb tartalom, szerte Bulváriában (ahol a bulvárok élnek, de főképp látszanak), még két vegán sütirecept, és a világról való tudásunk teljes lesz, megalapozott és ettől kikezdhetetlen. Ideológiailag is képzett.

De valahogy férfivonalon gyenge a bulvár-felhozatal, sehol egy "Kigyúrt macsóként pózol pörköltszaftos gatyában Barátokközt Gyuri. Kattintson a képekért!'" Peig igény az lenne rá, annyi biztos mint Faszomtuggya Niki fürdőruhás műalkotásaira, bár azért vannak az emebernek kétségei. Elvégre a neten annyi pornó van, hogy igazából abból áll minimum a fele, ehhez képest egy a többség számára megérdemelten ismeretlen, zs-kategóroás hírességecske bikinije nehezen viszi át az ingerküsszöböt, ennél már báyerzsolt hírtévés hájfejkedései is érdekesebbek, pedig azok is szigorúan monoton módon semmilyenek. (A közös a bikinis csajokban és az ötös számú párttagkönyvben nagyjából az,  hogy egyformán kiszámíthatóak és ezért érdektelenek, soha egy meglepő fordulat vagy érdekesebb részlet, a seggek és a seggfej eképp találkoznak a formai különbözőség mögött felsejlő, közös tartalmatlanság árnyékában.)

Képtalálatok a következőre: vicces retro fürdőruha"
pont erről híres

Meg hát az is szánalmas, ahogy a Zs. Kategóriás Lulu és tsai. mindig "szexi" fürdőruhában pózolnak a véletlenül arra járó pasijuk okostelefonjának, mintha lennének direkt nem szekszi fürdőruhák, amiktől ők bátran, mondhatni forradalmi módon távol tartják maagukat. Mert ők igazán öntudatos, bátor luvnyák, akik már majdnem kétszer voltak címlaplányok a Second Hand-prospektus hátsó borítóján, és háromszor selejtezték őket a Faktorsztár X-megában. Így aztán mint szibólumok, példaképek és véleményvezérek, bátran beválallják, hogy egy kis phtoshoppal máris tök jó a seggük, ország-világ számára. Is.

Csak ne nekünk legyen mondva....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése