2020. február 4., kedd

Zörökifjúság-forrás

Mindenki mindig fiatal akar maradni, ami persze eleve hülyeség, mert a legtöbben akkor akarnak fiatalok maradni, mikor már nem azok, tehát legfeljebb középkorúak maradhatnának, a fiatalhoz már visszafejlődni kell, újrafiatalodni, ellenöregedni. De ez miért is jó? Olyan remek volt gyereknek, tizen- meg huszonévesnek lenni? Naná, legalább is a mából nézve, de valójában kamaszként alig vártuk, hogy mások is észrevegyék végre, mennyire igen nagyon felnőttek vagyunk már, és ne szóljanak bele, hogy öltözünk, viselkedünk, milyen zenét hallgatunk, kikkel barátkozunk és mivel töltjük a szabdidőnkent. (mivel volt szabdidőnk...) Valamint vártuk a felnőttséget, amikor nem lesz több röpdolgozat, matekóra meg kretén iskolai ünnepség, lesz visszont saját pénzünk, csajunk/pasink állandóra, és bár halványan azért éreztük, hogy lesz még így ser, azért a relatív függetlenséget vágytuk akkor minenek előtt.

Rémes vot gyereknek lenni, kicsivel jobb fiatalnak. Az egyetem alatt - bár nekem speciel még matekóráim is voltak - már megvolt a némi függetlenség, de belekóstolhattunk a felnőttség stresszébe is. Aggódtunk kicsinyt a jövő miatt, hogy mihez kezdünk majd  diplománkkal (hosszú távon nem sokat, ez azóta kiderült), zűrös volt  a magánéletünk, de legalább nem kellett azon agyalni, hogy mihez kezdjün a sok pénzünkkel, mert sok pénzt elevecsak a tévében láttunk.

Az a szörnyű gyanú van bennem, hogy minden életkorban megláthatjuk a pozitív negatívumokat, csak visszamenőleg nehezebben, mert az idő bár nem szépít meg mindent, de a felejtés sokat segít az egykor volt aranykor elképzelésében.
hha viszont valaki fitalodni akar mégis, mindenáron, valamint árkon-bokron át, akkkor érdemes az ezoterikus spiritualitás transzcendensen kvantumszintű rezgéseire figyelni, mert a földhöz ragadt biológia nem sok jóval bíztathat a reverz öregedés kérdésében. Kérdésének tekintetében.
Ám a sok fényevő, szíriuszról kilencszer csavarodott déenesű, ezotévé-függő kommentelő, valamint a "Kemtrélezett Agyhalottak" fészbuk-csoportba záródott, az Élet Iskolájában doktorált mestermágus bombabiztos megoldásokat kínál örök fiatalság témakörében. (Oké, belőlem ismét kiszól a szkeptikus: Ki a fene akar örökké fiatal maradni, most akkor minden évben újra meg újra érettségizzem le, vágjanak ki az első nyelvvizsgámról vagy legyen szerelmi bánatom valamelyik E-betűs lány miatt?)

Ám ha mégis vágyjuk a permanens ifjússágot, adott az univerzális megoldás: a magzatvíz. Hisz a magzatvízben megvan minden amire a magzatnak szüksége van, az maga a magzati állapot folyékony esszenciája, márpedig a magzat az tényleg fiaaal, aki annál fiatalabb az már nem ember (izé, még nem ember), inkább csak valami kósa sejtosztódás, amiből lehet még egy Nobel-díjas filmrendező vagy jóindulatú gyomorfekély egyaránt.
De az biztos, hogy a magzatvíznél fiatalosabb víz nincs is, ezért magzatvizet kell inni. Legjobb a sajátot, de ha az nincs (mert például férfiak vagyunk, és szervezetünk még terhesség esetén sem termel, anyánk meg annak idején nem rakott el belőle a fagyasztóba, csak hagyta elfolyni), akkor megteszi a palackozott, bolti magzatvíz is. De ha ninncs ilyesmi a közeli boltban, akkor egyfelől kérjük a panaszkönyvet, másfelől lássuk meg a remek üzleti lehetőséget, és csináljuk meg a magunk magzatvíz-webshopját, amivel sokat kereshetünk, legalább is míg le nem csunknak miatta.

A magzatvíz persze természetes állapotában a legjobb, de úgy viszonylag kevés áll rendelkezésre, ezért előállíthatjuk magunk is, sima csapvízből, némi darált magzat hozzáaddásával. Persze ha nem egy katonai abortusz-klinikán dolgozunk, valahol Ruandában vagy Észak-Koreában, akkor a szárított magzatpor beszerzése is nehézséget okozhat, ez esetben pedig a szintetikus magzatvíz előállítása is más módszert kíván. A legegyszerűbb, ha a csapvízbe teszünk egy kis sót (a bors opcionális) meg cukrot, aztán palackba töltjük, a címkére pedig ráírjuk hogy "magzat water" és a biztonság kedvéért rakunk rá egy magzatot ábrázoló ultrhang-képet is, karmikusan ez is remek rezgéseket okozva hat.

És már lehet is postázni igazán szolid, pár ezer HUF/fél liter áron a lelkes vásárlóknak, akik ugyan nem lesznek megelégedve a termékünkkel, de mire erre rájönnek, mi már valahol a francia riviérán érezzük magunkat a naptári korunknál jóval fiatalabbnak.
És azért ez is valami, lehetünk mások által fiatalosak mondottak, matekórák nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése