2022. november 15., kedd

Kucorgó bendegúz

Ez nyilván az erőltetett zsinórban koránkeléstől van, de rám jön a sikongató lábrázás attól a hírtől, hogy a Kicsithíres Isvolt Eccer médiaceleb, kapszkodjon mindenki: koronavíruos! Hát, az ilyen hír hírértéke nullához konvergál, avagy nem hír, tessék mondani, ki nem volt már koronavírusos? Depis, hogy majdnem öngyi, feldobott a fészbuk tópartján, és vagy villantott segget tangában, a magáét vagy a csajét, aki épp vele szintén. VV Picsácska meg egy ismert, bár igen népszerűtlen kávézóban teázott volna, ha odatalál, Krisztofer a Takonyhányás ígéretes balszélsője pedig otthon felejtette magát, egy fontos találkozó előtt, Che Guevara meg tök halott, de kurva régen már!

Én pedig csalódtam a keresztény-konzervatív-neonácikban, tényleg a fasz gondolta volna, hogy Kacagányos Bendegúz Emese, annyira buzi, hogy az már elembétékú. Régebben azt gondoltam, olyan fajvédő srác a csaj, hogy biztos ott volt a legendás, '97-es Fradiemtéká előtt vérszerződésen is, az Aki Tilos Az Á, Az Mondjon Béközepet Is sörözőben, erre meg kiderül, hogy szerinte a Húsvét Gergő nevű főpolgárjenő nem is akkora nagy pöcs. Mer'hogy nem csinál kivilágítás díszt a neve napjára, pedig nem is koronavírusos. Mintha ez számítana. Nekem több rágófogam is koronás, mégse írja meg a tévé, de hogy valami szemüveges köcsög ne legyen nagy köcsög, az elképzelhetetlen. Hisz már annak született.

A Kacagányos Bendegúz Emese meg nyilván hazaáruló, és nem hivatkozhat arra, hogy milyenvírusos, mert köztudott hogy a hazaárulás egy gerinchiányos betegség, és vírus helyett dollárral terjed, melegfelvonulásokon. Igazából ez a fordított Écc, hogy ettől nem halottabb lesz valaki, már ahhoz képest, mint mikor még élt, de sokkal nagyobb pofájú, ahelyett, hogy olyan depi lenne, hogy eléggé öngyi.

Ja, én kopaszodom, magányos vagyok, épp kissé taknyos is, és egyre többen köszönnek csókolommal, mégse vagyok hírekbe fojtva, csak ha magam írom őket, ami nem vág a szakmámba, de ennyi erővel semmi se.
És akkor olyat mond a rádió a pesti közlekedési hírekben (amik hasznosak itt nekem, mint medvesajtnak a brummogás), hogy tizenhetedik kerületben valami van a valamelyik buszmegállóan a Kucorgó térnél. Tudja fene, ez is biztos  dzsenderlobbi, azok szoktak tereken átoperáltatni óvodásbokat, genderré, persze csak amig a Húsvét  polgármester. Addig mindenki megnézheti magát, kiábrándultnak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése