2022. november 13., vasárnap

Minapja lenniség a kiben

Ma van a cukorbetegség világnapja. Basszus, a cukor az betegség? Szóval hogy a cukorka a zacskóban ( a málnás) az betegségecske? Én meg a betegséggyárban dolgozom épp?

De az igazán nagy kérdés: a cukorbetegség okozhat diabéteszt? Én arra szedek gyógyszert, de ha cukorra is kell, majd keresek másik munkát, ahol nem répából gyártanak betegséges béteszt, tonnaszám, és naponta, egy darabig legalábbis amíg.

Mondjuk cukrot azt pont nem láttam még a gyárában, de ha a cukorgyár a Cukoré (Dzsordzs?), azaz ő a tulaj, akkor nem csoda hogy nem látom, biztos az irodájában ül a limuzinon szivarozva, mint egy rendes kapitalista, a százhúsz évvel ezelőtti röplapokon. Beteg egy lélek lehet, de hát a nevében van a nómen eszt ómen. Tényleg, ha Cukor az angolul Sugár, akkor Roz is, vagy csak az átmérő fele, amit a Pí Négyzet izél? Hogy kijöjjön a területe, nem a gyárnak, a betegségnek, ami a Sugárfertőzés lehet?

Annyi kínzóan bizonytalan kérdésség, hogy megyek is aludni, ha már Blekk Szándéj van, ami nekem persze szerda, de mindenki másnak kinemszarjale. Pedig még tizenharmadika is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése