2022. november 25., péntek

Természetes ostobaság, vagy tanult szánalmasság?

Köztársasági Katalin, elnök foglalkozású novák valami melegszervezettel egyeztetett, erre bencsik andrás, az Antidemokrata főszerkesztője kiakadt, hogy de ő már félti az unokáit, hogy azok majd az oviban bebuzulnak a másságosoktól. Mer' a homokosság az olyan, hogy az ember nem észreveszi magán, aztán valahogy megküzd a helyzettel, hanem hogy alapól mindenki hetero, és kizárólag a reklám hatására lesz buzi, mint ahogy senki sem azért iszik sört mert szereti, csak mert agyba reklámozták vele, hogy az jó. 

Márpedig homoszexualitás minden főemlősnél van, nem csak az embernél, és nagyjából hasonló arányban (azért érdekes élete lehet annak, aki mondjuk a gorillák kapcsán kutatja ezt), szóval ha valami előfordul a természeteben, az hogy a viharba lehet természetellenes. Vagy a gorilláknál is  vannak ilyen szervezetek, akiknek a hatására a populáció úgy öt százaléka egyszer csak bebuzul? De az első, az eredeti buzi gorillák honnan jöttek, nekik ki reklámozta be? (Most láttam Kormos Anett estjének sokadik ismétlését, és abban volt a poén, hegy az egyik lánya egyszer megkérdezte, hogy anyu, aki meghal, azt eltemetik? Igen. De mindenkit eltemetnek? Igen. És aki utoljára hal meg? - Na, ez az én kérdésem is, csak visszafelé.)

Bencsik propagandista meg igazán elköltözhetne már valami rendes posztszovjet diktatúrába, arab olajmonarchiába, ott aztán semmi buzulás, a buzulás az nuku, igazából mindenhol, de buzizni azt még annál is szabadabban lehet az amúgy egyáltalán nem szabad nyilvánosságban, mint nálunk. Pedig ami itt megy az is szánalmas agybaj. Ebben az országban már minden rendben van, hogy állandóan ezen rugóznak, vagy ők a látens melegek, esetleg csak ócska figyelemelterelés azoktól, akik a demokrácia állapotáért aggódó nem kormányhitűeket folyton "megélhetési rettegőknek" nevezik? Mert ez az "transzleszbikussá műtenék az óvodás kisfiúkat" duma pont az a fajta álrettegés, amiből ők kurva jól élnek. Ha már kurvának álltak, persze ez a minimum.

Holnap már négerré akarják majd műteni a bencsik unokáit (és négerré bizony, nem ám afro-magyarrá), később pedig marslakóvá. De hát így járt, minek szaporodott, ha valakinek nincs gyereke, annak igen kis valószínűséggel buzul be az unokája az oviban, Brüsszelben, fideszkádéenpés sajtótájékoztatón, a seregben vagy a tengerészetnél. És akkor nem fog ilyen buzipropaganda kultúrmocskot hallgatni:

Egészséges falusi fiatalok homokos fajkeverése. Fújj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése