2016. április 2., szombat

Ich bin ein bayerzsolt

Már megint bajok vannak a leendő szép új paksi atomerőművel, legalább is ezt akarják sugallni a nemzetrontó balliberális média sötétben bujkáló csótánylelkű fehérjehalmazai. Most a 444.hu nevű drogos szennyportál tett közzé egy cikket, egy nyilvánvalóan a sorosi háttérhatalom zsoldjában álló orosz munkás rágalmairól, aki azt merészelte állítani, hogy a Pakson is épülő új, világszínvonalú erőmű referenciablokkjának építésekor, nagyon komoly szabálytalanságok történtek, vagyis a reaktor működése nem lesz majd biztonságos.

Mert ilyenek ezek, ilyenek már Lenin meg Kun Béla óta, csak a rosszat látják, nem hagyják hogy egy büszke, ám a történelemtől sújtott kis nép végre felemelje fejét, és magának hasítsa az atomot, még többet mint eddig, száz atomot, ezret. Ezek mindig kerékkötői a fejlődésnek, ezek csak rombolni tudnak, nem hisznek a szeretet és összefogás erejében, csak a gyűlölet, csak az önzés hajtja őket. Semmilyen percemberek ezek, közéjük tartozik ez az orosz féreg is, aki belülről bomlasztaná Oroszhont, és mikkor számon kérik rajta hazugságait, gyáván külföldre menekül. de hát hová is menne, idegen ügynök volt ő indig is, kóser tejjel szoptatta már az a jó édes anyja is, a kurva anyját neki!

De menjen csak, fusson el gyáván a takonygerincű senkiházi, hazátlan bitang, és örüljön nagyon, hogy még cukor van a teájában, és nem plutónium. Vlagyivsztoktól Mahorkáig csiripelik a madarak, hogy ez az Alejnyikov nem fog már sokáig élni, gondolom eddig is többször akart már öngyilkos lenni, csak soha nemvolt épp otthon. Mert ez az ilyen árulók sorsa, az ilyenektől kell megtisztítani világunkat, hogy mi, rendes, gerinces, hazafiak végre fellélegezhessünk. Hogy  nyugodtan megfoghassuk egymás kezét, széjjelnézzünk a széles nagyvilágban és azt mondhassuk: itthon vagyunk! Nem kellenek nekünk ilyen liberálbolsevik Alejnyikovok, nem kellenek a füstös képű illegális bevándorlók a szutykos kölykeikkel, nem kellenek az ávós gyökerű puklis tanárok, nem kellenek a 444-féle szellemi pöcegödrök.


Autópályák kellenek, autógyárak kellenek, jó német autógyárak, meg orosz erőművek és  magyar stadionok, Gázszerelő  Mészáros Úr kell, meg Zenecsináló Ákos  Úr kell, mi a felcsúti kisvasúttal robogunk az alcsúti jövőbe, a mások meg minket nem érdekelnek a mások nincsenek, mi robbanó reaktor-meghajtással szállunk majd a Holdig és tovább. A világra meg szarunk, aztán bekaphatja, hülye világja neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése