2016. augusztus 6., szombat

Szex, hazugság, napilap

Olvasom, hogy új, fideszközeli bulvárlap indul, az igen színvonalas, és méltán nagysikerű ripost.hu nyomán, amolyan nyomtatott verzióként, elvégre a magyarnak nem elég a Blikk meg a Bors, kell egy olyan is, aminek a neve nem B-vel kezdődik és hosszabb egy szótagnál, régi vágya már ez sokat szenvedett nemzetünknek.
Ennek örömére gondoltam életemben először csak megnézem már a ripostponthut, milyen egy fideszközeli bulvárportál. Röviden: szar. Néhány pletyka, rablás, meg könnyű gyors vacsora mellett egyetlen témájuk van, nem nehéz kitalálni, hogy mi.

A könnyítés kedvéért címek a nyitólapról, ma:
·         Eszét veszti a nő a gyönyörtől, ha orálisan izgatod
·         Rajtol a szexolimpia! Máris kavarnak a felajzott sportolók Rióban
·         Bizarr: szexpark épült Koreában
·         Késsel kényszerítette orális szexre áldozatát a pápai rém!
·         Albérlet szexért!
·         Csábító csipke lett a a bugyi, megőrülnek tőle a férfiak
·         Még mindig brutál dögös a pucérkodó világszépe
·         „Hatalmas a testem és imádom a szexet”: egy tinderező nő vallomása
·         Hihetetlen, ezért játsszák meg a férfiak az orgazmust
·         Most megtudod, hogy mekkora a sztárférfiak szerszáma
·         A tanteremben szexelt diákjaival a perverz tanárnő, lebukott!
·         Perverz motoros tapogatja a futó nőket Rákosmentén!
·         Fogadjunk, hogy nem találod ki, hány éves ez a szexbomba!
·         Ez izzasztó! Szuperdögös képek ÉNB Barbiról
·         Szexi képével hergeli a világot a népszerű  magyar modell
·         Kibuggyant Lindsay Lohan melle, míg vőlegényével dulakodott

Az persze nem tisztázott, hogy Észak- vagy Dél-Koreában épült szexpark, az aktuális diktátorból én már bármit kinézek, és kérdéses, hogy a pápai rém vatikáni illetőségű-e, miként az is, hogy mi a frász lehet az ÉNB, azon kívül, hogy valami barbi vezetékneve.

De az igazán durva az, hogy ezen a zsúfolt húspiacon eleve letegezik az arra tévedő olvasót, mint valami pornós Ikeában, végül is ha perverz tanárnős cikket olvasgatsz művészettörténeti esszék helyett, ne várj túl sok tiszteletet kisköcsög!
Az viszont nem világos, miben áll a tényként kezet fideszközeliség, politikai hírek érintőlegesen sincsenek (hacsak nem számítjuk, hogy egy fotón Süsü a sárkány mellett egy szemüveges fószer álldogál, aki némileg hasonlít simicska lajosra, de nem ő, sőt nem is sztárférfi, így a szerszáma méretéről sem tudunk meg semmit, mondjuk Süsüéről se ...), legfeljebb a népszvazásra uszító reklámok lehetnek feltűnőek, de hát azok az ATV-n is vannak, mondjuk nekik muszáj lehajolni minden forintért.

De ha ez a fideszes bulvár, akkor hajrá, ettől ugyan senki nem lesz kormánypárti, legfeljebb az átlagnál butább, bár lehet, hogy ennek a szemétnek a fogyasztásához eleve az átlagnál butábbnak kell lenni, ez propagandának annyira hatásos mint legénybúcsún az alkoholmentes sör, de arra persze jó lehet, hogy a közeli médiavállalkozókat kitömjék egy kis pénzzel, állami hirdetések sérelmére.

És lehet, hogy ennél többre nem is akarják használni, az már a nem szándékolt következmény, avagy járulékos haszon, hogy az istenadta nép addig sem Népszabadságot olvas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése