2016. október 14., péntek

Dilemmák

Endivajna Felesége tímeának fánkozója úgy viszonyul a rogánantali értelemben vett helikopterezéshez, mint az érvénytelenség az Új Egységhez, vagyis ki nem szarja le? Létünk és működésünk lényege  a leszarás, megkívántam még egy megyét, annyit is érek, enyém. Csajom hatmilliárdot keres alapítványomnál, anyja takarítja íróasztalomat, bankelnöki minimálbérért. Valamiből élni kell, ha én is.
És ott a hacienda, két igazgatósági tagság, három felügyelőbizottság, meg is van a medencefűtés, pornót már csak azért forgatnak ott, mert nézhetem.
Bentlim van sofőrrel (leszarom hogy írják, megtehetem), kaviárt utálom, friss zsemlét eszek vajjal reggelire, zsemle lijonból (mondtam, leszarom), vaj koppenhágából, magángép tiszta veszteség, ha csak a földön áll, pilótát is minek fizetem bazmeg?
Menő a táskám, öltönyöm, tudod mennyibe kerül, hogy ne látsszon mennyibe kerül?
És ne nézzél így, jártam egyetemre, tudod mennyi kontaktot gyűjtöttem ott? Névjegykártyák bazmeg, nem volt nagyon más, faszbuk, ilyenek bazmeg. Kontakt volt, telószám, rilésön, mekiben dumálunk, plakátolás, fidelitász, meg kormányzás, navracsics bazmeg, navracsics.
Most meg holnap jönnek beszerelni a fejtámlafűtést, jön a tél, lefagy a nyakam, megérdemlem, azért lesz kis délafrika, szánsziti junó, ott lazulnak a menők.
Jövőre focicsapatom lesz, nem nagy, összehozok tizenfaszom embert, már jöhet a projekt, stadionépítés, hatos metró, űrkikötő rákospalotán, bármi bazmeg, bármi összejön.
Gyerek megy egyetemre, gondolom okszford, csak el ne kurvuljon, itthon meg a cégcsoport, önkormányzat, jön három közbeszerzés, pálinkafesztivál, kétharmados szavazás, fölavatni a kurva szobrot, szentistván, szentlászló, szenfaszomtuggya, azt se tudom hol áll, ez meg okszford. Nem is tudok angolul bazmeg, hogy ír majd haza?
Szar ez a világ, én mondom, régen bezzeg két pofon aztán, ma meg ezek a táposok, mind. Elmegy okszfordba, másikat nem dughatom, másik dugni akar, száz millát kéne lenyúlni, és tiszta ideg vagyok. Most akkor ezt hogy?

(József Attila parafrázis: Valami nagy-nagy tüzet kéne nyitni!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése