2016. október 16., vasárnap

Sőt

Az ősz azért van hogy színek, na de ez a kurva eső, én nem szeretek vizes lenni csak a fürdőben (szoba vagy termál) meg a strandon, lángossal.
Minden amit az őszben szeretek az épp nincs benne (rajta, neki, bele), már az ősz sem a régi, az indián vénasszonyok után jönne a kockás sál a parkban, fényképezővel a sárga-vörös leveleket, de most minden főleg barna, vizes és cuppog. És akkor én most ezeknek mossak ablakot?

Két főútvonal kereszteződésében az eső ablakból sem romantikus, vizes aszfalt, vizes beton, na és? Vizes emberek sáros buszokra várnak, rájönnek, hogy nem létezik vízálló cipő. Sötétben reggelizünk, keserűn a kávét, mire fel cukrozzuk már, rohadt soká lesz még a karácsony, de akkor a legtöbb a sötétség délben.

Halloween nem ijeszt meg, mindenszentek esetleg, de nekünk semmi sem szent, halottak napja, na ja, halott az van bőven, halottból mondhatni jó volt az idei felhozatal, mécsesekkel ünnepeljük a hosszú hétvégét, emlékül.
Csak ne essen.

4 megjegyzés:

  1. nevetni jöttem

    továbbra is nyunyóval a vállamon, balra el


    A kutyust nagyon sajnálom!

    VálaszTörlés
  2. Nevetni lehet, vagy csak már én érzem magam viccesnek? Manóba, kutyus nyomán is tűnik a mélabú, marad a nagymosoly, hogy azért csináltam neki szép éveket.
    A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő, szomorkodni mindig lesz min, de ma már sütött a nap, legalább is ezt beszélik a környéken, mindjárt hétvége, a karácsonyról nem is beszélve...

    VálaszTörlés
  3. Ja, és még a fokhagyma-krémleves, nem terveztem levest, csak az a sok fokhagyma (meg úgyis náthás vagyok), és hát: menekülnek a rovarok, kidugult az orrom, always look on the bright side od life!

    VálaszTörlés