2017. március 19., vasárnap

Nazi Guys

Migránsoktól terrorizált, iszlamizálásra kiszemelt, etnikailag homogén, lángoktól ölelt kis geopolitikai realitásunkban hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy szorgos népünk kitermelte Európa legkreténebb, legsötétebben ostoba (de legalább gonoszul önző) politikusait, pedig ez egyáltalán nem biztos. Itt van mindjárt Nick Griffin, a brit neonáci, Északnyugat-Anglia führere (na jó, EP-képviselője), aki valami hazai egyetemista neonáci szervezet Soros-ellenes(!) "konferenciáján" arról hadovált, hogy fél éven belül Magyarországra költözik. Mert ez itt egy jó hely a magukat  szerényen nacionalistáknak nevező újnáciknak, modellértékű mintegy, itt kérem nem szaroznak a mindenféle arabokkal, szögesdrót van lerakva jól, aki meg azon átjön azt pofánvágják. (Bár Mr. Griffin valószínűleg jobban szeretné, ha lőnének is rájuk, az mégis csak megbízhatóbb kezelése a konfliktusnak neki.)

Az ilyen figurák előfordulnak szerte a kontinensen, ordítanak és toporzékolnak, csak máshol nem lesz belőlük miniszterelnök, ennek a Griffinnek is annyi rá  az esélye mint hintalónak az epsomi derbin. Nálunk viszont egy tanult szociopata a miniszterelnök, nem enyhe cezaromániával (szociopatáknál ez nem meglepő, mondhatni az üzemszerű működés része, tejszínhab a gesztenyepürén), aki a békeidők legnagyobb háborúit vívja szóban és részben fejben, az európai öltönyös náciknak meg ez igen imponál. Azt azért megnézném, hogy Griffin meddig bírná, ha tényleg ideköltözne, mert szerintem nem fog, csak link hangember, mint a hozzá hasonlók általában. (Beleértve a felcsútit is, aki egy sikeresnek ígérkező aláírásgyűjtéstől is percek alatt dobja a kukába az egész olimpiásdit, mert be van szarva attól, hogy buknák a népszavazást, ahogy az egy vérbeli demokratához illik.)
Persze lehet hogy mégis jön és marad, elvégre Depardieu és Steven Segal is elég jól elvannak Valgyimir Vlagyimirovics ánusza körül, mindig leesik nekik valami. Azért persze Peter Griffin szórakoztatóbb lenne:


És persze viccesek ezek a náci egyetemisták is, ők ugyan "identitáriusnak" nnevezik magukat, de ilyen szó szerintem nincs is, csak nem mondhatják azt hogy "nemzetiszocialista" vagy simán hogy újnyilas. Pedig a szimbólumaik egyértelműek, a magyar nyelvvel folytatott küzdelmükben rendre alulmradnak, a fentebb linkelt tudósítás szerint viszont angolul sem tudnak rendesen, a jelszavaikat meg csak az nem érti, aki direkt nem akarja, vagyis modellértékű buta nácik.

444.hu

Viszont ezek a csávók is láthatóan arra gyúrnak, hogy az egyetem után, ha egyszer talán befejezik, ne kelljen dolgozniuk lehetőleg sehol piaci alapon, ők eleve politikusnak készülnek, nemzetvezetőnek, de leglább egy szélsőséges törpefrakciónak, szemük előtt a Rosszabbik példája lebeg, elvégre ők is az ELTE-BTK fiúvécéinek irredenta falfirkáiből lettek, aztán ma már hol tartanak...
Hát ezek a fiúk egyelőre csak falfirkák a vécében és valószínűleg azok is maradnak, egyfelől mert a szubkultúrájuk már kissé túltelített önjelölt népvezérekkel, a radikáljobbereknek meg még mindig jobban bejön egy gój motoros vagy szegény hülye budaházy, mint egy összefüggéstelenül nyökögő, ananászfrizurás-divatszakállas yuppie-palánta.

Plusz az identitárius (tényleg mi a fasz lehet ez, a helyesírás-elllenőrző is mindig identitás-árusra akarja javítani, persze lehet hogy nem véletlenül, elvégre a helyesírás-ellenőrzés az gyanúsan zsidós dolog) seggfejek azért sem rúghatnak labdába, mert a régi seggfejek, akik épp most kakasok a szemétdombon nem fogják odaengedni őket. A fidesztől a rosszabbikig a szélsőjobb jelenlegi elitje javarészt egész felnőtt életében főállású politikus volt, máshoz már tényleg nem értenek, eredeti végzettségüktől függetlenül a hatalomtechnika az egyetlen szakmájuk. Vagyis nincs már olyan balett, ahová visszamehetnének ugrálni, ha úgy alakul.
Úgyhogy az identitás-árusok előbb utóbb mégis kénytelenek lesznek valami rendes munkát keresni, bár ezekkel a  szellemi képességekkel  ez nyilván lesz könnyű. A zavaros magyar lelki minőség nem sokat ér a munkerőpiacon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése