2017. március 21., kedd

Politikai lúgosítás

Tele van a normálsi média azzal a botránnyal, hogy a lúgos orvosként elhírhedett pszichopata az állami pártmédiában nyomul (dunatévé/origo), ahol erősen fényezik, hogy hát öt gyereke van, meg hogy hívő ember, remek orvos és egyébként is, miközben már másodfokon elítélt bűnöző, és a dolgok jelen állása szerint ez már így is marad. Mondjuk érdekes, hogy ha súlyos bűncselekményért valaki kilenc évet kap - súlyosbítva az elsőfokú nényet - akkor hogy a toszba „védekezhet“ szabad lábon a harmadik körig? Mert nem valószínű, hogy egy átlagos betörőnek ezt megengednék, pedig ő csak a plazmatévét meg a nagyi brossát vitte el, és nem nyomorított meg senkit hátraévő életére. Bene doktor amúgy nemigen védekezik, inkább elindított valami bizarr médiakampányt, hogy nagy nyilvánosság előtt hangoztathassa az ügyvédei érveit, meg szimpátiát keltsen amúgy visszataszító személye iránt, amihez a dunatévé emberformájú mikrofonállványa is lelkesen asszisztált.

És biztos az sem mellékes, hogy a fickó a mikolaistván nevű fideszes főfasz (a szinglihordázó bödönhangú) unokaöccse, a nagybácsi per pillanat államtitkárként gyűjti a rossz karmát, néha kinéz a főnök alfeléből, és  ha látja hogy egy rokon bajban van, segít neki kis médiaszerepléshez jutni. Elvégre ők senkit nem hagynak az út szélén, csak az áldozatot, nyilván annak a keresztényi szeretetnek és szolidaritásnak a jegyében, melyről oly ájtatosan tudnak óbégatni, közvetlenül azután, hogy kipattantak a szolgálati A8-ból az aktuális templomavatásra.

Dehát ez a mi kis hazánk: a jobboldali kormány nettó bolsevik, a keresztéyndemokraták se nem keresztények se nem demokraták, (miközben az egyházak még mindig hatalmi tényezőként igyekeznek viselkedni), a bűnösnél mentő körülmény a gyerekszám az áldozat mmeg örüljön hogy nem pofozzák fel, amiért ilyen  ehéz helyzetbe hozta ezt a derék konzervatív, polgári életet élő férget.
De legalább a kormány a helyén van, és már van kedvenc söre is. Biztos azzal akarnak lúgosítani, megbízható orvosuk javaslatára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése