2024. február 6., kedd

Otthon a világában

Sóber Nóber (vagy hogy hívják írni) fitenszizé-üzletguru szerint a felesége otthon van Allah világában. Mert ugye Réka Asszony (így, csak azt nem tudom melyik a keresztneve, gondolom az Asszony, mert Réka Huginak mégse akarták hívni Réka apukáék) részben jász származású, a férje szerint meg a jászok igazából perzsák, akik persze szigorúan nem arabok, de legalább leginkább az iszlám síita ágát követik. Ami persze Allah világa, ha nem is Mohamedé (mert ott Mohamed helyett Ali kalifa a történeti főkutya), de a lényeg hogy Asszony otthon van benne. Folyton bikiniben pózólóknál ez úgyszólván természetes, gondolom így véli minden ajatollah is.

De hogy ne legyen túl megrázó a coming out, Sóber (jut eszembe, ez rövid o-val már annyit jelent, hogy józan, pedig a faszi tisztára holdkórós, néha szó szerint) elvtárs gyorsan hozzáteszi, hogy ők azért Krisztust követik. Én meg komolyan azt hittem, hogy a bankszámlájuk, meg az időnként pereik állását, de nyilván némi szájkereszténység nélkül nem jönnek úgy az üzletek a NER felől, meg amúgy krisztuskövetés nélkül nehéz is lenne önjelölt gasztroenterológusnak lenni, minden setre azért kicsit kivagyok már ettől sok bulvársajtóban hitvallást tevő semmirekellőtől.

Gáspár Győző elvtárs, Tóth Gabriella (ja, őt sem becézgetem) nertársnő csak hogy két tényleg irritáló alakot mondjak, időnként átmegy tesztimónerbe, és megvallja az ő nagyon-nagyon hitét. Tóth nertársnő például épp a kurvás meg a matyóbabás korszaka között jött rá, hogy mindig is akkora katolikus volt, mint Makó Jeruzsálemtől.

Ehhez .képest az Allah világában otthonos Réka kifejezetten érdekes fejlemény, bár üdítő az ellen igazán, ha nem ilyen baromságokkal lenne tele egy-egy magát mértékadónak definiáló hírportál címlapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése