2024. február 21., szerda

Zavar támadt az Erőre

Az aktuális kormánypártian közéleti botrányömlés lényege, hogy kiborult a bili. És mi borul ki egy biliből? Igen, szar. És érdekes zavartságok vannak, pedig lehetnének zavargások is, nem mintha az jó lenne. A zavar a kommunikációban van, az állatpolgárok tájékozottságában, meg az állampolgárok kínzó hiányában.

Hatodik alabárdosból első mellékszereplévő léptette elő magát  az ex-igazságügyminiszter exférje, extra nagyotmondásaival. De bili speciel ő nem borított. Viszont már ez is sok volt Kubászov... izé, Kubatov Fradi nertársnak, és lesajnálólag azt mondta a fasziról, hogy ő nem számít, az egész mostani rezsimben ő csak egy futballistafeleség volt. Vagyis azért kapott vezérigazgató állásokat, meg felügyelőbizottsági, igazgatótanácsi tagságokat (rendszerint egyszerre többet is), havi 2-4 milláért, mert a Jucus miniszterasszony férje volt.

És Főfradi elvtárs láthatóan nem vette észre, hogy ezzel pont ő ismerte be a rendszer alapvetően rohadék voltát, hisz miféle rezsim az, ahol nem számít a hozzáértés, alkalmasság, gyakorlat, hanem pusztán azon az alapon osztogatnak zsíros állami állásokat, hogy ki kinek a mennyire közeli rokona? Amire meg a lejobb példa Tiborcz panasza, csak a nem a Bán bánból, hanem a kormányhitű médiából, hogy őt is mindig azzal cseszegetik, miszerint csak azért lett milliárdos, mert az apósa maga a pártvezér és kancellár. Pedig pont azért.

És hogy összeérjenek a szálak (esetleg összezavarodjanak), most arról beszél Magyar P., az exférj, hogy mióta beszólt a  Rendszernek, az emberek odamennek hozzá az utcán, hogy "Tiborcz úr önnel vagyunk, ne hagyja magát!" (Link a kép alatt) Ez azért már jelentős szórakoztató-faktorral bír, a fene se gondolta volna, hogy a hazai politika kommunikációt a Monthy Python még életben lévő tagjai írják.

Who Is Who? (444.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése