2015. június 30., kedd

Lesz gyarmatunk!

Olvasom, hogy a Kétfarkú Kutya Párt (vagy Kétpártú Kutya Farok, asszem mindegy) nemsoká kiszórja a bevándorlásügyi gyűlöletkampány ellenplakátjait. Ez amúgy teljesen rendben van, a primitív kormányzati óbégatásra kell valami civil válasz, igazi civil, nem olyan, mint a ökölbe szorult fejű CÖF-idiótáktól telne, ha egy pillanatra kihúznák a fejüket a felcsúti alfeléből. A Kétkutya Farok Párt jól csinálta  kampányát, viszont az egyik róla szóló tudósításon kissé fennakadtam.

Mert azt írja az Index, hogy, teleszórják az ellenplakátokkal az országot, és hogy jut belőlük Budapestre, Felcsútra, Bécsbe meg Londonba is. Én meg eddig csak azt tudtam, hogy statisztikailag London az ötödik legnagyobb magyar város, de azt nem, hogy a nemmagyarok már mind elhúztak onnan, és így a várost kis országunkhoz csatolták. Meg Bécset is, mondjuk azon nem lepődtem meg annyira, mert annak büszke vára már nyögte Mátyás bús hadát is, mint az köztudott Arany János Szózat című elbeszélő költeményéből.

Én mondjuk üdvözlöm e fejleményeket, mondjuk mindkét városba személyivel utaztam eddig is, de akkor innentől pénzt sem kell váltani (ez nem baj, rohadt drága a font meg az euró, pedig mi közünk a svájci jegybankhoz, meg a görög államcsődhöz, ugyebár), meg elfogadják a TB-kártyámat is. Csak ne legyen Londonban zacskós tej, Jobbik meg vasárnapi zárva tartás, maradjanak csak Hong Kong-szerű enklávék, ahová úgy emigrálhatok, hogy igazából nem is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése