2021. november 27., szombat

A nem titkos szellemi sötétség szolgája

A kövérlászlói értelemben vett parlamenti házmester, úgy is mint gyakorló paranoiás szerint, a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot az ellenzék jelenti. A hvg.hu cikke szerint ráadásul a megoldást a titkosszolgálatokról várja. Oké, azt rég tudjuk, hogy a főházmesternek elgurult a gyógyszere, és nem szaladt utána, úgyhogy újra meg újra szintet lép az agresszív politikai ostobaságban. De ez, hogy a titkosszolgálatokat küldené az ellenzékre, mégis csak meglepő, mert ilyesmit fasza kis diktatúrákban természetesnek vesznek ugyan, de elvileg mi még csak egy új típusú autokrácia vagyunk, így ezt nem vártuk tőle.

Hogy neki mindenki aki nem fideszes az kommunista, Kun Béla örököse, azt már megszoktuk tőle, hát istenem, ennyire hülye szegény, kár hogy ő az egyik közjogi méltóság. Illetve lenne, mert pont a méltóságot nélkülözi ezekkel a paranoid téveszméivel, meg a kicsinyes bosszúival, amikor már egyes véleményeket is milliós bírsággal büntet. pedig az illető ellenzéki képviselők fele annyira durvákat sem mondanak, mint amilyenek ő a legnagyobb természetességgel.

Persze ha a magyar titkosszolgálati vezetők nem akarják a börtönben végezni, nyilván nem hajtják végre a Párt öklének alig burkolt utasítását. Ám mondjuk az orosz szolgálatoknak ilyen skrupulusai már nincsenek, a vezető nertársak meg már amúgy sem látszanak ki VlagyimirVlagyimirovics seggéből. (Majdnem azt írtam, hogy 'alfeléből', de Putyin nem érdemel ennyi tapintatot sem.)

Amúgy meg én vagyok a hülye, hogy szombat délután pont kövérlacával foglalkozom. Abba is hagyom, elvégre olyan szépen süt a naplemente.

ujnepszabadsag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése