2021. november 15., hétfő

Milliók a semmiért

Karas Mónika a csendes közpénz-szivattyúk egyik prototípusa, most például úgy kap nagyjából 41 milla lelépési pénzt, hogy valójában nem tett érte semmit. Pontosabban nyilván azért jár neki egy keményen drogozó kisember sokévi fizetése, mert nem csinált semmit, egy szalmaszálat sem tett keresztbe a kormányhitű médianyomulás előtt,  igazi sóhivatalként működtetve az általa vezetett médiahatóságot.

Tette ezt eddig kábé havi négymillióért, mostantól viszont egy évig nem dolgozhat a médiában, ezért jár neki a 40+ millácska, nehogy már éhezzen szegény addig is, meg a családja ugye... Hogy egy párszolgálatos végrehajtó-droid munkáján mi a fasz ér havi négy milliót az teljesen elképzelhetetlen, viszont látható, hisz pont ennyi adóforintot tömünk a zsebébe jó ideje már.

Mostantól meg egy nem kicsit többet. Mert Mónika nertársnő jó nertársnő, megbízható káder, úgyhogy nem hagyják az út szélén, lesz belőle ÁSZ-alelnök, szintén kicsit több, mint havi négy milláért, szóval nem kell azt az egy évet szaros 41 millióból túlélni. Hát ja, ha már volt olyan rendes, és már idén ősszel lemondott (miközben a mandátuma jövő nyáron járt volna le), így aztán még a - bizonytalan kimenetelű - tavaszi választások előtt jöhet egy következő fideszes nertárs, naná hogy kilenc évre kinevezve.
Nehogymá egy esetleges új színű kormány bele akarjon pofázni a médiadolgokba! Ha normális médiát, sőt, normális közmédiát akarnak, alkotmányozzanak egyet maguknak, de addig is marad a kományhitű dagadék, és a szellemiség, amire sajnos a goebbelsi a legpasszentosabb jelző.

444.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése