2021. november 8., hétfő

Fu-dan és a bétékú

Kínában (legyünk pontosak: a Kínai Népköztársaságban) külön klinikát hoztak létre transznemű gyerekek  számára. Ami egy rendes, a Kommunista Párt által irányított diktatúrától legalább is szokatlan, ráadásul az intézmény a mifelénk is közhírhedetté vált Fudan egyetem kebelében képződött meg. Képzelem micsoda agyvérzés-közeli állapotokat idézhet ez elő a karmelita kolostorban, meg a főkormányzó udvartartásában.

Hiszen ez az egész LMBTQ (ahol a T a transznemű, ugyebár) sztori kizárólag a romlott, és ezzel összefüggésben hanyatló Nyugatnak van beakadva, az Ártunk és Ormányunk erős szövetségesének tekintett Kínai Népköztársaságban ilyen nem fordulhat elő! Az nem lehet, hogy miközben nálunk a fideszkádéenpé népszavazást kezdeményez (amiből, minő véletlen, pont a választásokra lehet valami), hogy ne lehessen az óvodásokat nemátalakító műtéteknek alávetni, a szövetséges kínaiak még külön pátyolgatják is a transzóvodás neműeket. Hogy ők, pont ők álljanak neki itt gender-érzékenykedni.

De azért nincs minden veszve, legalább is kommunikációs szempontból. Lehet például az a narratíva, hogy arrafelé az óvodásokat nem más neművé próbálják műteni, hanem simán csak kínaivá, mondjuk ha ujgurok az illető óvodások. (Az ujguroknál eddig ugye átnevelőtáborokkal próbálkoztak, de mire egy gyerek elég nagy lesz ahhoz, hogy rendes kényszermunkára lehessen küldeni, addigra nagyjából már késő.)
Aztán elő lehet húzni azt a szöveget is - tekintve, hogy a vonatkozó klinika inkább a mentális segítségnyújtásban utazik - , hogy lám-lám a kínaiak sem szeretnék, ha átműtenének bárkit, épp ellenkezőleg, a genderőrület szörnyűségeit igyekeznek tompítani, a Párt és Mao elvtárs útmutatásai alapján. Na jó, lehet hogy Mao elvtársat azért nem fogják beleszőni, pedig - mondjuk a kínai "kulturális forradalom" értelmiségellenes agressziója miatt - kedvük az lenne hozzá.


De a lényeg, hogy ha épp Kína meg Putyinisztán a szövetséges, és Brüsszellel állunk háborúban, tehát keleten csinálják jól, Brüsszelben meg az elembétékú rohasztja szét a társadalom szövetét. Tessék csak megkérdezni Szájer nertársat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése