2016. január 1., péntek

Az szivarozókrul

Régi kedvencem a Honfoglalás 2000 egyesület, remélem van naptáruk és azóta már minimum Honfoglalás 2010 egyesületnek hívják magukat, elvégre az emberek akkor forradalmi döntést hoztak a szavazófülkékben, az meg egy új honfoglalás, bocsánat nagy hával, de szarok én a capslockra, a rovásírásban sincs nagybetű, azt is csupa kisbetűvel róják, hogy orbánviktorminiszterelnökurunk.

Szóval azt mondta ma az egyesület az ő szájával, szilvásy györgyével (mert más szája ugye nincs neki, szilvásyn kívül szerintem élő ember még nem találkozott valakivel, aki köszönt, bemutatkozott és azt mondta: csókolom én a honfoglalás kétezeregy esülettől vagyok). A kétezeregy esülettől nyilván nem is lehet senki más, az kábé olyan mint a reális zöldek, az egy darab juhoslászló volt evör, csokornyakkeddőben meg bírta az atomenergiát, ami zöldnek nem volt zöld, de legalább reális sem.

De hát ez van, vannak azok a civil szervezetek, melyek kizárólag nyilatkozataikban léteznek (szemben azokkal a mocskokkal akik a norvég tuggyukik pénzéből még csinálnának is valamit), de ma lángoktól ölelt kis hazánkban, kizárólag nyilatkozatokban létezni az menő, kormányzásnak hívják, és kurva nagy szolgálati audi jár érte. Meg milliárdos tanácsadói szerződések, elvégre tanácsaiban él a nemzet, legalább is egy része, Ibizán.

Meg kell a viccfaktor is, mikor a kormányhű (értsd: a meleg szarig benyalóan orbánista) műmájerek, elkezdek aggóni a kövér, szivarozó, fegyvergyárosok nyomulásán, meg kérik orbánádert, hogy az ENSZ-el tiltassák be a háborút, ab ovo. Vagyis legyen jogellenes a háború ezentúl enszileg, bár a megvalósítás esélyei már formailag is kétségesek. A kövér, szivarozó, ameromagyar endivajna nyilván nem ér, ő népben és nemzetben gondolkodik keresztyén értékek mentén, gondolom.

Ám: "Állítsuk meg mi magyarok a fegyvergyárosok, a pénzvilág tébolyult urainak ámokfutását, mely az emberiség pusztulását okozza! Legyünk mi, magyarok e tekintetben is elsők - Európát már megvédtük a migránsáradattól, s ma mindenki bennünket követ - védjük meg a Világot a háborúk borzalmaitól!“

Vagyis védjük meg mi magyarok a mi magyarokat a Világ borzalmaitól, mert ha Európát ugye a migránsáradattól (nem megvédtük, eltereltük), akkor a háborúk borzalmaitól is magunkat maximum. A Világ (tényleg ezt hogy rovásírnák?) rohadjon meg, ha nekünk van itt még szőlő, meg lágy kenyér tokaj szőlővesszein csöpögve, akkor mi baj lehet, pláne ha fideszkádéenpés politikusok védenek be minket, hisz ugye ők csak a javunkat akarják. Mi mondjuk nem szívesen adjuk...

De az tényleg menő, hogy van itt egy egyesület, még a nevükkel is a huszonegyedik század eljövetelére utalnak/utaltak, de honlapjuk az nincs. Persze ki ér rá ilyenekkel pöcsölni, mikor nem csak nemzet (jobbmagyarul: Nemzet), de a Világ sorsáról van szó, és még azt sem találták ki, hogy róják a nagybetűket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése