2016. január 15., péntek

Olvasói levél

Kedves Tisztelt Szerkesztőség!

Olvastam a lapjukban a minap, hogy mennyi visszaélés volt az állami földek eladásánál, hogy a Felcsúti Lőrinc (aki mészárosból lett polgármester) többet vett, mint amennyit lehetett volna, meg hogy ez sajnos általános volt többfelé máshol is.

De nálunk például nem. Itt Malacrán a Szittyós Dodó a polgármester, mentségére szóljon hogy előtte postás volt, ő például csak pont háromszáz holdat vett, a többi hatszázat a felesége meg a sógora. Dehát a Dodó az ilyen rendes ember, meg szerzett egy csomó eus pénzt a falunak, úgy hogy végre sikerült letérkövezni a játszóteret, meg a reformgélikus templom mögé is került egy szép szökőkút, víz ugyan nincs benne, de legalább nem kopik el hamar. És állítólag pár éven belül a főutcát is leaszfaltozzák. De már így is igen büszkék a sok szép fejlődésre a malacraiak.

Szóval nem igaz, hogy mindenhol megy a korrupciólopás, nálunk az egész Szittyós család csupa rendes ember, egész nap csak ülnek a Dodóné pidzériájában és isznak, de lopni még senki sem látta őket. Igaz dolgozni se, de azt mondják ők távmunkán vannak szellemi szabadfogással, meg az éjszakában dolgoznak, ami tiszteletre méltóan fárasztónak hangzik.
Csak ezt a szép pozitív példát akartam megmutatni, hadd lássa a nép, hogy valahol vannak még becsületes politikusok is.

Üdvözlettel:
Szárnyati Géza (Malacra)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése