2018. december 29., szombat

Karácsonyfuck

Na jó, most már mindjárt szilveszter, meg amúgy is bevallottam hogy idén még karácsonyfát is díszítettem itthon, sőt rögtön hármat, ha már ennyi műfenyőm akad, egy élethűbb (ennek még a tolla, izé tűlevele is hullik), meg két egyforma retró, amik tényleg olyanok, mintha a nyolcvanas évekből, a közeli ábécé pénztárja mellől származnának. Azaz zöld szőrös drótokkal dekorált partvisnyél mindkettő, de bennem nosztalgikus nosztalgiát keltenek gyerekkori emlékeim emlékeiből, vagy alapján, és tényleg van az a mennyiségű teszkó gazdaságos dísz, amitől ki is néznek valahogy.

Plusz a kínaiboltos, szőrös partvisnyeleknek nem hullik a szőrük, ebben jobbak a tizenkétszer annyiba került barákácsáruházas darabnál, sőt egykori kutyámnál is, akinek meg de.
Nade, év végi giccs, egyenesem a nappaliból. Mert hát giccs az ami nem szép, de tetszik, és mindenki lehet néha léha, pláne ha benyomott egy fél gesztenyés bejglit.




Különösen figyelemre méltó a harmadik harácsonyfa, arról nincs is teljes kép,mert akkor látszana a háttérben az ágyon összehányt ágynemű (ez az a darab, ami nem a nappaliban van), és bónuszként hátat fordít a kamerának a télapó, meg az angyal, utóbbi mondjuk nem tudom mire föl, a papírszárnyával úgyse menne semmire, ha én nem lógatnám fel a fára. Na jó, nem abban az értelemben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése