2018. december 16., vasárnap

Kiképzőtáborok. Világos? Kiképzőtáborok!

Ifjabb lomnici, a csupa kisbetűs zoltán, akit néha alkotmányjogásznak, néha meg simán csak jogi szakértőnek csúfolnak, azt bírta nyilatkozni a "Mi vagyunk Soros ellenzéke" szlogenű portálnak (hogy a címet idézzem) "Intő jel a külföldön kiképzett tüntetők megjelenése!"

Így, ennyire egyszerűen, hogy vannak ezek a külföldön kiképzett tüntetők, és hát ki állna mögöttük, a ha épp Soros ellenzéke kérdez alá a kevéssé jeles jogtudósnak, hát Soros, de őszintén szólva minden más megfejtésen rohadtul meglepődtem volna.
Viszont már szinte látom magam előtt, ahogy a reménybeli tüntetők mondjuk egy dél-franciaországi kiképzőtáborban alakzatban menetelnek, majd hirtelen szerteszét szaladva gyakorolják a lovasrendőrök elleni menekülést. Vagy előlük? Nem, tényleg ellenük, mert ezek ilyen agresszív állatok, bazmegelnek a rendőrökre rá, verbálisan, meg halállal fenyegetik őket, gondolom szintén verbálisan. Fenyegetőzni amúgy sincs sok más lehetőség, legfeljebb néhány gesztus, bár a 'baszd meg!' az mondjuk pont köztük van, és mindenki ismeri.

Reggelire könnygáz van a táborban, csak hogy szokják, majd indul az alapkiképzés a délelőtti sorosista agymosással, ahol a migrásokról mondanak jókat, a felcsúti Hellóröifről meg csúnyákat, mert ezek ilyenek. Őket a gyűlölet élteti, és a szeretet is, elvégre szeretnek gyűlölni, mert ezek ilyenek, de ezt már mondtam.
A kiképzés része még a kereszténygyűlölet elsajátítása (na ja, hisz tudjuk, hogy soros szombaton nem dolgozik tuggyukmért), és ezt a marhaságot több fideszes főkutya is levezette imígyen: A tüntetők tüntettek a Kossuth téren is, és ugye ott a Nemzet Karácsonyfája (ezt ők képesek nagybetűvel kimondani is), tehát a tüntetők nem tisztelik (akár utálják is) a kereszténységet, aminek ez a második legnagyobb ünnepe (hisz az első a Húsvét), tehát utálják a keresztényeket is.

Ezt amúgy legröhejesebben a hollik istván nevű kádéenpés adta elő, akinek legjelentősebb közéleti tevékenysége a látványos hajbeültetése volt, tehát vallási-politikai kérdésekben mindenképp érdemes figyelni rá. Kár, hogy pálffy istván már nem országgyűlési képviselő, pedig a vörösfej-csíkszem rekordot máig tartja, ő volt az a kádéenpés, aki megtestesítette a Kádár-korabeli viccet. Mi szerint a munkásosztály itala a francia a konyak, amit választott képviselőin keresztül fogyaszt.
Ő talán még autentikusabb lett volna a politikai keresztényég kérdésében.

És bocs, volt már, de ezt most nem tudom kihagyni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése