2021. október 5., kedd

Amikor a csóválás farkalja a kutyát

Aszongya a főpolgár mester, meg a nem fő, de szintén mesteri polgár (a ma hajnali állás szerint még), hogy akkor ők most együtt indulnának az előváladék második fordulójában. Miniszterelnök-jelöltnek, bár pont azt nem tudják eldönteni, melyikük is legyen az. Szuper. Hogy akkor most mire-kire is kellene a polgárnak szavaznia, az teljesen homályos, de a Karácsony -Márki-Zay páros igen gyorsan elérte, hogy részükről komolytalanná váljon az egész, innentől indulhatnának úgy is, mint a Húsvét - Báró-Ricsaj komikus duó, bár azért kevesen bírnak őszintén röhögni rajtuk.

A felcsúti döbrögi udvartartásában persze sokan, csak hogy a végén a zorigó nevű kormányhitű szennyportálnak legyen igaza amely eleve bohóckodásnak minősítették az egész ellenzéki buzgalmat.

Mert olyan nincs, kedvetlen uraim, hogy előre megállapodunk a keretekről, lefektetjük a szabályokat (annak érdekében, hogy a legtámogatottabb jelölt álljon ki jövő tavasszal a tájjellegű zseb-mussolini ellen), aztán ha mégsem tetszik az eredmény, menet közben, a két forduló között át akarjuk írni, azokat a bizonyos szabályokat. Ez a nettó fidesszkádéenpés stílus, tempó und lábszagú akarnokság, ahogy egy demokrata nem viselkedik. 
A fidesznek már nyilván mindegy, ők már nem fognak tudni kilépni a saját hűbéri rendszerükből, de hogy az egybesült ellenzék prominensei is őket kezdjék utánozni, az azért tényleg durva, akkor lassan mehetek lakni a Holdra, ott legalább mg nem ez megy.

Szavazni meg szavazhatok a Kétkutya Farok Pártra, vagy Kétfarkúra, ahogy hívják őket nevezni, bár szerintem egy kutyának két farok kevés, ha van hétfejű sárkány (nincs), akkor egy kutyának minimum nyolc farok jár, pláne ha ragaszkodunk a páros számokhoz.
Tényleg, az nem lehet, hogy az ellenzéki ikertornyok épp a kétfarkúakat akarják másolni a kretén kettős indulás ötletükkel? Ők lennének a két farok, és per pillanat csóválják is magukat rendesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése