2019. július 29., hétfő

Hordozható szarókuckó

A hangzatos nevű és mindenképp hiánypótló találmányra az indexen találtam rá, naná hogy épp ebéd közben. A feltalálói egyébként túrázóknak meg fesztiválozóknak ajánlják, és tényleg nincs is vonzóbb látvány, mint az aktuális Nagyszínpad előtt szarni készülő kolléga, amint a fejére húz egy ilyen készséget:

ezgif.com-crop.gif
index.hu

De legalább a színe stílusos, jól illik majd a keletkező szagokhoz, pusz egyértelműen jelzi, hogy éppen miben ügyködik a használója. Az mondjuk kérdés, hogy utána hova rakja az illető szerény alkotását, gondolom zacskóba kell kakálni, aztán kidobni, de úgy rémlik, az ilyesmit nem lehet a kommunális hulladékba dobni. Szóval vagy hazaviszi és otthon húzza le a vécén, de akkor meg az otthoni szemetesben landol a szaros zacskó- azt talán mégsem kell lehúzni.

Közben meg Ivanka Trump elnöki lány azt twittelte a Csipogóra, hogy gratulált Boris Johnsonnak hogy ő lett Egyesült Kingston miniszterelnöke. Ami úgy jutott eszembe az előző hír kapcsán, hogy ott volt mellette, meg hát Bárisz Dzsonzon nem a kedvencem, egy populista barom, de mostanában úgy tűni ezeknek van szezonja. Minden esetre a United Kingston jópofa elírás (pont mint a fatertől nemrég a Prince of Whales), de mindenki tudja, hogy az nem Kingston, hanem Kingmsan. Én is tudom, láttam mind a két dokumentumfilmet, többször is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése