2019. július 18., csütörtök

Műhold

Láttam a Jutyúbon egy igen érdekes videót, két derék agyhalott beszélgetését arról, hogy a Hold mesterséges építmény. Itt a link, de én ezt be nem szúrom ide a maga valójában, az ember életében még egy blog esetében is vannak határok  Az elméletét fejtegető bácsi először arról delirál, hogy a Hold üreges, mert mikor az Apollo-12 eszállt, egy óráig úgy rezgett alatta a talaj, mint egy harang. Amikor viszont az Apollo-13 szállt le, akkor már három óra negyven percen át rezgett. És innentől már nehéz komolyan venni bármit is mond, hisz az Apollo-13 le sem szállt a Holdon, örültek hogy egyáltalán élve hazajutottak. Ez aztán tényleg köztudott, de ha valaki már nem olvas utána, legalább a Tom Hanks-filmet megnézhette volna.
Megtudhatjuk továbbá hogy a Hold régebbi mint a Föld. Naná, de ezt már én is megírtam, a Hold az igazából a Halálcsillag, amit réges-régen építettek, és egy messzi-messzi galaxisból vontatták ide sérelmünkre, csak közben tök vízköves lett, így ma már nehezebben felismerhető.

Aztán az egész szövegelés átmegy valami ezo-spirituális öblögetésbe, hogy a Beavatottak meg az univerzumot benépesítő emberek és magasabb szintű lények, meg hogy a földi életünk egy nagy emberkísérlet. A "műsorvezető" amúgy igazán ínyenceknek való témákat feszeget a többi adásban is, hogy megérkezett a megváltó, elkerülhetők-e a próféciák, és hogy emberiség miféle  Ez a VNTV nevű csatorna felhőtlen szórakozást kínál a maga mélysötét, ám okoskodó ostobaságával, vagy agyvérzés-közeli állapotba sodorja az embert, vérmérséklettől függően. Szóval csak óvatosan kattintson bárki.

Mert ennyi hülyeséget már tényleg nehéz hova tenni. (Ahogy az egyik kommentelő megfogalmazta: Ilyen az, ha apu meg anyu testvérek.) Hisz mindenki tudja, hogy sajtból van a Hold. Egyrészt Demjén Rozália munkásságából, másrészt meg az Egér a Marson című dokumentum-sorozatból. Az egér ugyanis a Holdon volt, csak ezt le akarja tagadni a Háttérhatalom.

És persze a kalsszikus vicc: Mi  az ami a Föld körül kering és nagy foga van? Műhód!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése