2019. július 31., szerda

Közönséges közösségi

Az minden rendes összeesküvés-elméletben alapvetőnek számít, hogy a Facebook a gyíkemberek által mozgatott háttérhatalom világösszeesküvésének egyik alapeleme, Cukkerberg nettó gonoszságból mossa át vele az agyunkat, ő egy zsidó és gyíkember. Bár a kettő általában ugyanaz, vagy legalább is jól korrelál egymással. Meg ugye ki akar pusztítani minket, de csak miután elszedte az adatainkat, a pénzünket és a titkos sütireceptjeinket.
És az ilyesmit általában a gyíkember, laposföld és egyéb hívők fejtik ki a saját Facebook-csoportjukban, ebből is látszik milyen ravasz ez a Cukorhegyi zsidó, úgy csinál mintha nem is lenne a Háttérhatalom egyik főembere (gyíkja?), csak hagyja hogy ezek jól leleplezzék őt, a többiek meg jól kiröhögjék a leleplezőket a helyesírásuk és döbbenetes műveletlenségük miatt. (Na ja, az ilyen csoportokban mindenki az Élet Iskolájában lett elektromérnök, atomfizikus vagy infektológus, ezért csak a két szemüknek hisznek, nem holmi félrevezető tudományos tanulmányoknak.)

Cukkerberg persze csak látszólag tűri el az ilyen csoportokat, igazából rájuk küldi a chemtrailt, úgyhogy nehéz eldönteni, hogy mondjuk laposföldesek eleve ilyen hülyék voltak, vagy csak mérgezett kondenzcsíkokat húztak föléjük sokszor, és ettől hülyültek el. Vagy hülyültek el még jobban, hogy aztán már senki ne vegye komolyan őket, azért. Mert ilyen ravasz ez a háttérzsidó-hatalom.

Ám a fészbuk szerencsére nem csak hülye konteósokat tartalmaz (nem csak nyomokban), de sima hülyéket, égő szemű prófétákat, cinikus barmokat, meg teljesen érdektelen midennapi embereket is. Valamint ízfokozót, állományjavítót és nitrites pácsót. Ebből nyilván a konteósok a legszórakoztatóbbak, de rögtön utánuk jönnek a sima hülyék, pláne ha fel vannak ütve egy kis ízfokozóval.
A sima hülyék általában hülye kérdéseikre keresnek választ. Kell-e bélyeg az ímélre? Miért van az, hogy mindig kemény a tojás, pedig már egy órája főzik? A hatos busz ugyanarra jár, mint a hatos villamos?
A sima hülyék e mellett oravecznóra-idézeteket küldözgetnek egymásnak, hogy áradjon a szeretetenergia, meg vicces képeket, hogy a röhögésenergia se ragadjon beléjük.
Meg persze csajozni-pasizni akarnak. De azzal is hülyén próbálkoznak, mint mai találatom szerzője:

Előnézet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése