2019. július 18., csütörtök

Napenergia Fivér, Holdplazma Nővér

A Magyarság a világegyetem legősibb intelligenciája (Magyar=MagAgy), a transzcendens fény-energia beavatott szintű legmagasabb közvetítője. Mert az energiaszintek olyanok, hogy a kvantumrezgések ellenállást hoznak létre, igy csak fénysebesség alatt képes terjedni a tudati gondolat neurális mezőiben. Viszont a transzcendes fény-energia fény, a fénysebesség pontosan tizenhat és félszeresével halad, és a MagAgyak pont ezt a rezgésszintet képesek észlelni és spirituálisan kiközvetíteni az alacsonyabb energiaszintek intelligens lényei, növényei és ásványai számára. Az állatoknak azoknak nem, azok megrekedtek pont két szint között, ezért van hogy kvarckristályok például okosabbak például a macskáknál, csak nem látszik rajtuk, mert egy helyben állnak, és nem tudnak nyávogni.

Na most, ez az égi fény-energia itt a Föld létsíkján csak a Magyarság által képes terjedni, vagyis nekünk köszönhető, hogy egyáltalán van értékelhető élet a bolygón, meg annyi sok ásvány. Mert az intergalaktikus idővonalon megjelenő magenergia csak úgy nem csapódhat be a Földre rá, mert akkor olyan erősen elpusztítana mindent. Először is a Holdra irányul, onnan verődik visszale a Földre, hogy a MagAgyak felfogassák és terjeszthessék szerteszét. És azért nem rögtön a Földre jön, mert mára már túl kevesen vagyunk, így csak annyit bírunk feldolgozni, ami a Holdról verődik le, vissza. De a Magyarságnak akkor is ez a küldetése, minden bolygón, hogy ezt az energiát elossza, ezért van pont a Pilisben a Föld Szívcsakrája épp. Más bolygókon máshol van, de érdekes hogy mindenhol van Pilis (Philis, Peeless stb.) nevű hely, mert ez a név Univerzumot átható mantraként közvetíti a pozitív rezgéseket, világokon át.

Kapcsolódó kép
karpatinfo.net

A Hold meg azért világít, mert mag-energia egy része elnyelődik benne hideg plazmaként (ezért hideg a fénye, és éjszaka látható, mikor hidegebb van), és nem azért mert visszaverni a Nap fényét. Amúgy a Nap is csak ebből a transzcendens energiából dolgozik, viszont ő közvetlenül képes azt feldolgozni, mert a Nap intelligens lény, csak nem azon a síkon ahogy mi észleljük. Mi csak azt látjuk hogy hidrogén-hélium fúzió (Mag-fúzió), de a finom szintű spirituális rezgéseinek a kisugárzását már nem tudjuk felfogni, kivéve az első szintű beavatott MagAgyakat. Róluk az alacsonyabb szintű kívülállók azt gondolják, hogy szeretnek napozni, pedig Nap-rítus mély, meditatív formáját gyakorolják, közvetlen kapcsolatba lépve a Nap intelligenciájával.
És utasításokkal látva el Őt, hisz mint az elején írtam a MagAgyak, azaz a Magyarok a legősibb és a legmagasabb szintű intelligencia képviselői az egész világegyetem univerzumában. Vagyis egy igazán magas szinten beavatott Magyar képes felfelé küldeni a villámokat, és ezel lekapcsolni a napot, ami ugye nem valami távoli dolog, hanem egy Intelligens plazmagömb sugárzással, pont a fejünk felett.
De csak nappal, éjszaka Ő is aludni megy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése