2019. július 29., hétfő

Isten, M.

Ha elégedetlen vagyok a világ állásával, elnézek a mindmeghalunk.com-ra, amit már itt is reklámoztam, hisz igazán felhőtlen szórakozást nyújt a sok ufóhívő, laposföldes, chemtrailes agyhalott, plusz az ember végre igazán okosnak érezheti magát, széles néptömegekhez képest. Plusz remekül kifigurázza mindezeket, én rég röhögtem olyan jókat, mint Mariann, a blog storylinere írásain.

És igen, én sem értem, hogyha az ufókok (akikről biztosan lehet tudni hogy vagy a gyíkemberek, vagy nem), akik képesek átrepülni a galaxist, miért piszmognak mindenféle háttérhatalmi jellegű beszivárgással, meg világméretű összeesküvésekkel, mikor a Függetlenség napja című dokumentumfilm is világosan bemutatja, hogy az idegen hódítók tömegpusztító fegyverekkel dolgoznak. Mi sem szoktunk barna bundában beszivárogni a medvék közé, van puskánk, jobb esetben altatólövedékkel. Plusz mint az M. is megjegyzi, mindenféle űrlények kurva sok lakatlan bolygót találhatnak, de biztos jobban szeretik saját kezűleg kiirtani a lakosságot, biztos, ami biztos.

De ma belefutottam valamibe, amit muszáj itt is megosztanom. Ez itt a végső, megcáfolhatatlan és mindent eldöntő bizonyíték Isten létére:


Vagy lehet hogy Istenek létezésére, bár egy mindenható Istenből csak egy lehet, hisz ha van mondjuk kettő, már nem lennének mindenhatók, pontosabban csak egymás rovására, vagyis tömöre: nem, mégsem.
Plusz a Krisztus Harcosa néven publikáló kortárs próféta kinyilatkoztatásában egyes számban szerepel Isten, és ugye az ilyen erejű kinyolatkoztatásokkal az ember nem vitatkozik, minek is. (Az viszont meglepő, Krisztus nem megváltó, hanem egy szám, 2017. Mint az harcos hősünk e-mail címéből is látszik. És idén is 2017 még Krisztus, vagy ez évenként változik?)
De a lényeg ugye maga a bizonyíték, miszerint a víz pont 100 celsiuson forr és nullánál fagy meg. Mi ez ha nem isteni elrendezés, hogy pont száz ugye? Mondjuk a Fahrenheitben számoló hülye jenkik akkor ezek szerint istentelenek, mert náluk a víz forráspontja 212 Fahrenheit, míg a hülye, megtévesztett tudósoknál meg 373.15 Kelvin-fok.

A vas olvadáspontja például 1538 Celsius-fok, és mi is történt 1538-ban? Hát akkor köttetett meg a váradi-béke, amiben Szapolyai János és I. Ferdinánd végre megegyezett, hogy akkor mindketten királyok lehetnek, méghozzá úgy, hogy kettéosztják az országot, ami aztán a jóval idősebb János halála után, majd Ferdinánd uralma alatt egyesülhet újra. Aztán persze nem tartották be, és lett belőle Buda ostroma és török kézre kerülése. És történt mindez a vas olvadáspontjának évében, miközben indiai asztrológusok már jóval korábban megmondták, hogy a modern világ az ellenségeskedések vaskora lesz, ami nálunk pont a váradi békével kezdődött. Véletlen?

Egyébként 1538-ban épp az Indiai-óceánon tört ki a török-portugál háború, amit akkor még nem stadionban rendezték, de legalább a foci sem volt még feltalálva. VIII. Henrik meg Angliában feloszlatta a kolostorokat, szóval tényleg ott kezdődött az istentelen vaskor az angolszászoknál is, ami  Fahrenheitben számoló amerikaiknál teljesedett ki, ne, am véletlenül ők találták fel a Szíjájét, az atombombát meg a Kennedy gyilkosságot.

Meg felhazudtak az égre egy kamu holdutazás,  helyett hogy Istenhez imádkoztak volna, aki volt olyan rendes, hogy pont száz fokra állította be a forráspontot. Egy Anders Celsius nevű svéd csillagásznak meg annyi köze volt hozzá, hogy az Úr őt választotta Forráspont Prófétájának, valamint a Hit és a Tízes Számrendszer védelmezőjének. És ez pont így történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése