2019. december 18., szerda

Legizébb

A Gazdasági Versenyhivatal végül is hagyta a fenébe a TV2-vel kapcsolatos vizsgálódását, mondván hogy nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni. Történt ugyanis, hogy bő két éve kezdett egy különösen debil reklámkampányba a nevezett kanális, miszerint a furcsa humorral "Tények" címre hallgató műsora lenne a legjobb híradó. És lehet hogy úgy értették, nem csak Magyarisztánban az első az ún. "hírműsoruk", hanem világszerte, sőt az egész Naprendszerben. Ami nyilván egy ordító nagy baromság.

A "Tények" ugyanis nem a legjobb híradó, ez mindenkinek nyilvánvaló lehet, akinek 80-nál nagyobb az IQ-ja, és mégis van olyan perverz, hogy időnként TV2-t néz. És nem azért nem a legjobb a műfajban, mert simán csak egy rossz híradó, hanem mert igazából nem is híradó. A tőmondatokra butított hazug kormánypropaganda szajkózása (szigorúan túlteljesítve, lógó nyelvvel) ugyanis nem híradó, csak pont az aminek látszik: ócska politikai propaganda, rosszabb esetben nyílt hazudozás és uszítás formájában.

De mivel a TV2 nem magáért, hanem a kormányért meg a kormánypártokért hazudik, ezért esetében bocsánatos bűn, hogy szembe menve mindenféle versenyjoggal meg reklámtörvénnyel, magát a legjobbnak kiáltja ki. És persze inentől nem gond, hogy ezt nem tudja alátámasztani semmivel, meg hogy eleve gyanús, a híradók ilyen módon nem is összemérhetők. Ez nem a "kinek a farka nagyobb" férfiszépségverseny, a legjobb híradót nem lehet kilóban méterben vagy percekben mérni, a nézettségi adatok azok meg háát... azok nem őket erősítik.

De ha már mindenáron valami leg-leg-leg akar lenni a "Tények", akkor lehetne a legostobább, a legszolgalelkűbb, a legpofátlanabb. Mérni ezeket sem lehet, de a legjobbal szemben itt azért erős a szubjektív bizonyosság.

Képtalálat a következőre: „tv2 tények baromság”Képtalálat a következőre: „tv2 tények baromság”
Képtalálat a következőre: „tv2 tények baromság”Képtalálat a következőre: „tv2 tények baromság”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése