2020. március 7., szombat

Háttérvírus, koronahatalom

A Nmzeti Patakyattila Hasonmásverseny megosztott első helyezettje olyat szólt, hogy a koronavírus-járvány az csak egy hiszti, amit a Háttérhatalom terjeszt, bármi is legyen az. Amúgy szerinte valószínűleg valami ufózsidó-gyíkember galaktikus összeesküvés, hogy kipusztítsanak minket, no nem a vírussal, hanem a hisztivel, mert az sokkal gyilkosabb. Na ja, ezek a hátérhatalmiak tudnak valamit szociálpszichológiából, bár a rejtőzködéshez meg nyilván hülyék, ha minden nagyon kretén folyton leleplezi őket. Az internetes világhálón.

Patakyt viszont nem túl eredeti, bár kétségtelenül idióta-konform megfejtése minimum valami komolyabb kormányzati pozícióra predesztinálná. Lehetne mondjuk emberügyi miniszter, vagy hogy is mondják ezt szakszerűen. Az egészségügyhöz nyilvánvalóan ért, pár mondatban megfejti az aktuális járványt, gondolom képzett virológus, csak eddig titkolta, mert a kezeketamagasba-típusú "rockzene", meg a dáriódóban mulatósra tátogás jobban fizetett. De most megmutathatná, mihez is ért igzán, elsőként mondjuk átnevezhetné Szentkorona-vírusnak a cuccot, hogy azért lássa a világ, mennyivel magyarosabb a magyarok istene.
De megjegyzéseiből kiderül, hogy remek lenne az oktatás területén is, ha már a leendő tárcájához tartozik a sok hülye iskola is. Egyfelől mert maga iskolapéldája a hülyeségnek, másfelől viszont láthatóan tudja a megfejtés a világ nagy kérdéseire, miszerint Háttérhatalom. És akkor innentől kezdve nem kellene a sok értelmetlen tantárgy, elég lenne annyit tanítani a gyereknek, hogy Háttérhatalom, elmagyarázni másfél órában hogy mi az, és miért kell gyűlölni, aztán a fennmaradó időben már nyugodtan lehetne Eddát hallgatni.

De ha nem lenne miniszter, lehetne mondjuk ifjúságért felelős helyettes-államtitkár, ha már olyan rohadt fiataosnak érzi magát. (És milyen fiatalosnak érezhette magát negyven évvel ezelőtt, te úristen!) És tekintettel arra, hogy a mostani helyettesállam-titkár még huszonhárom sincs, Pataky nertárs - korából adódóan - lehetne egyszerre három is. Ami ugye sokkal hatékonyabb.

Kár, hogy miskolci születésű, mert ha mondjuk New Yorkban látta volna meg a háttérhatalmat, lehetne amerikai elnök is, elvégre pont olyan hülyeségeket beszél mint a Trumpli, csak sokkal vidámabban, közel sem olyan görcsös. Meg jobb a haja.

Képtalálatok a következőre: vicces pataky attila
Hát nem kiköpött politikus? (velvet.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése